Σύσκεψη υπό τον Περιφερειάρχη για προγραμματισμό έργων

Σύσκεψη υπό τον Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας κ. Γ. Κασαπίδη στην Π.Ε. Φλώρινας για τον προγραμματισμό έργων

Δελτία Τύπου Ενημέρωση Πολιτών

Σύσκεψη υπό τον Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας κ. Γιώργο Κασαπίδη πραγματοποιήθηκε σήμερα Τετάρτη 3 Φεβρουαρίου 2021 στο γραφείο του Αντιπεριφερειάρχη Φλώρινας, με θέμα τον προγραμματισμό έργων στην Π.Ε. Φλώρινας.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, η οποία διεξήχθη σε εποικοδομητικό κλίμα, ο Περιφερειάρχης ενημερώθηκε για την πορεία των έργων που βρίσκονται σε εξέλιξη στην Π.Ε. Φλώρινας,  ενώ στη συνέχεια συζητήθηκε ο προγραμματισμός δράσεων και έργων υποδομής, για την ένταξη τους σε χρηματοδοτικά εργαλεία.

 

Σύσκεψη υπό τον Περιφερειάρχη για προγραμματισμό έργων

 

Συγκεκριμένα συζητήθηκαν τα οδικά έργα, τα έργα αγροτικής οδοποιίας,τα έργα προώθησης τουρισμού και ανάδειξης του αρχαιολογικού αποθέματος, τα εγγειοβελτιωτικά έργα, η ενεργειακή αναβάθμιση δημοσίων κτιρίων. Επίσης, η εκμετάλλευση των υφιστάμενων φραγμάτων για άρδευση, τα αντιπλημμυρικά έργα, οι αναδασμοί και ο αγροτικός εξηλεκτρισμός.

Στη σύσκεψη συμμετείχαν ο Αντιπεριφερειάρχης Φλώρινας κ. Ιωάννης Κιοσές, ο Αντιπεριφερειάρχης Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Βασίλειος Άμπας, η Αντιπεριφερειάρχης Ενέργειας, Υποδομών και Περιβάλλοντος κ. Καλλιόπη Κυριακίδου, ο Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Σωτήριος Βόσδου, διευθυντές και προϊστάμενοι των τεχνικών υπηρεσιών της Π.Ε. Φλώρινας.

Κατόπιν, ο κ. Γιώργος Κασαπίδης, συνοδευόμενος από τους κ. Ιωάννη Κιοσέ και Βασίλειο Άμπα, μετέβη στις Τοπικές Κοινότητες Πετρών και Αγ. Παντελεήμονα του Δήμου Αμυνταίου.

Κοινοποιήστε: FacebooktwitterpinterestmailFacebooktwitterpinterestmail