combine2protect interreg

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την υποβολή πρότασης σύναψης σύμβασης μίσθωσης έργου ιδιωτικού δικαίου τριών (3) ατόμων

Η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας προτίθεται να προσλάβει τρία (3) άτομα με σύμβαση μίσθωσης έργου, διάρκειας μέχρι την λήξη του έργου με συγκεκριμένα τυπικά και ουσιαστικά προσόντα και ειδικότερα: Κοινοποιήστε:

Continue Reading
Πένθος

Συλλυπητήριο μήνυμα του Αντιπεριφερειάρχη Φλώρινας

Εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στη Διευθύντρια του τμήματος Διοικητικού-Προσωπικού της Π.Ε. Φλώρινας, κ. Ζούμπου Μελανίαγια την απώλεια της αγαπημένης της μητέρας, Θεανώς Αρχιτεκτονίδου. Ευχόμαστε στην οικογένεια και τους οικείους της εκλιπούσης, την από θεού παρηγοριά. Κοινοποιήστε:

Continue Reading
Αντιπλημμυρική προστασία Φλώρινας

Υπογράφτηκε σύμβαση εκτέλεσης του έργου «Αντιπλημμυρικά έργα στο Εθνικό Οδικό Δίκτυο της ΠΕ Φλώρινας, έτους 2020, αρμοδιότητας Δ.Τ.Ε. (Έδρας) / Π.Δ.Μ» προϋπολογισμού 300.000,00 € (με ΦΠΑ)

Υπογράφτηκε σύμβαση εκτέλεσης του έργου «Αντιπλημμυρικά έργα στο Εθνικό Οδικό Δίκτυο της ΠΕ Φλώρινας, έτους 2020, αρμοδιότητας Δ.Τ.Ε. (Έδρας) / Π.Δ.Μ» προϋπολογισμού 300.000,00 € (με ΦΠΑ) Κοινοποιήστε:

Continue Reading
Θερμοκήπιο

Ανάπτυξη θερμοκηπιακών καλλιεργειών και αξιοποίηση των γεωθερμικών πεδίων της Δυτικής Μακεδονίας

Ανάπτυξη θερμοκηπιακών καλλιεργειών και αξιοποίηση των γεωθερμικών πεδίων της Δυτικής Μακεδονίας Στοχευμένες ενέργειες για την ανάπτυξη θερμοκηπιακών καλλιεργειών και την αξιοποίηση των γεωθερμικών πεδίων της Δυτικής Μακεδονίας προετοιμάζει εντατικά την περίοδο αυτή η Περιφερειακή Αρχή. Κοινοποιήστε:

Continue Reading
Πένθος

Συλλυπητήριο μήνυμα του Αντιπεριφερειάρχη Φλώρινας για την κοίμηση του Μακαριστού Μητροπολίτη Καστορίας, Σεραφείμ

Συλλυπητήριο μήνυμα εξέδωσε ο Αντιπεριφερειάρχης Φλώρινας, κ. Ιωάννης Κιοσές, για την κοίμηση του Μακαριστού Μητροπολίτη Καστορίας, Σεραφείμ. Κοινοποιήστε:

Continue Reading
Πένθος

Συλλυπητήριο Μήνυμα του Αντιπεριφερειάρχη Φλώρινας για την εκδημία του πατέρα Δημοσθένη

Συλλυπητήριο μήνυμα εξέδωσε ο Αντιπεριφερειάρχης της Π.Ε. Φλώρινας, κ. Ιωάννης Κιοσές για την εκδημία του πρωτοπρεσβυτέρου της Ιεράς Μητροπόλεως Φλωρίνης, Πρεσπών και Εορδαίας, πατέρα Δημοσθένη. Κοινοποιήστε:

Continue Reading

Υπογράφηκε η τροποποίηση της προκήρυξης για τη Δράση «Εξωστρεφής Επιχειρηματικότητα στη Δυτική Μακεδονία». Παράταση προθεσμίας υποβολής και προσθήκη νέων ΚΑΔ

Υπογράφηκε η τροποποίηση της προκήρυξης  για τη Δράση «Εξωστρεφής Επιχειρηματικότητα στη Δυτική Μακεδονία». Παράταση προθεσμίας υποβολής και προσθήκη νέων ΚΑΔ. Κοινοποιήστε:

Continue Reading
Πένθος

Συλλυπητήριο μήνυμα από τον Αντιπεριφερειάρχη και το Ωδείο Φλώρινας

Ο Αντιπεριφερειάρχης της Π.Ε. Φλώρινας, κ. Ιωάννης Κιοσές,  το Διοικητικό Συμβούλιου του Ωδείου Φλώρινας, τα μέλη και το προσωπικό, εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στον Διευθυντή του Ωδείου Φλώρινας Βασίλειο Κίτσο, για την εκδημία του αγαπημένου του Πατέρα Γεώργιου. Κοινοποιήστε:

Continue Reading
Υπεγράφησαν οι συμβάσειες ασφαλτόστρωσης Εθνικού και Επαρχιακού Οδικού Δικτύου Π.Ε. Φλώρινας

Υπεγράφησαν οι Συμβάσεις για την Εκτέλεση Έργων Συντήρησης και Ασφαλτόστρωσης Εθνικού και Επαρχιακού Οδικού Δικτύου της Π.Ε. Φλώρινας

Τον δρόμο της υλοποίησης έλαβαν δύο ακόμα σημαντικά έργα υποδομής-οδοποιίας στην Π.Ε. Φλώρινας, καθώς ο Περιφερειάρχης της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, κ. Γιώργος Κασαπίδης υπέγραψε τη Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου 2020 με τον ανάδοχο δύο συμβάσεις που αφορούν την εκτέλεση έργων συντήρησης και ασφαλτόστρωσης οδικών τμημάτων του Εθνικού και Επαρχιακού οδικού δικτύου της Π.Ε. Φλώρινας, συνολικού προϋπολογισμού […]

Continue Reading