Σύσκεψη συνονιστικού οργάνου πολιτικής προστασίας

Σύσκεψη του συντονιστικού οργάνου πολιτικής προστασίας στην Π.Ε. Φλώρινας εν όψει της θερινής περιόδου

Δελτία Τύπου Ενημέρωση Πολιτών

Σύσκεψη του συντονιστικού οργάνου πολιτικής προστασίας πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 25 Μαΐου, στο γραφείο του Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Φλώρινας, με στόχο τη συζήτηση σχετικά με το επίπεδο ετοιμότητας και τον συντονισμό των δράσεων όλων των εμπλεκόμενων φορέων εν όψει της επερχόμενης θερινής περιόδου. 

Παρόντες ήταν ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Φλώρινας κ. Στέφανος Μπίρος, η Εντεταλμένη Σύμβουλος Πολιτικής Προστασίας της Π.Δ.Μ. κ. Μαρία Καρυπίδου, ο Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Γιώργος Αντωνιάδης, εκπρόσωποι των Δήμων Φλώρινας, Αμυνταίου και Πρεσπών, οι διοικητές των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Φλώρινας και Πτολεμαΐδας, εκπρόσωποι του 1ου Συντάγματος Πεζικού, της Δ/νσης Αστυνομίας Φλώρινας, της Δ/νσης Τροχαίας Φλώρινας, του Γενικού Νοσοκομείου Φλώρινας, της 3ης ΜΣΕΠ, της Α’ βάθμιας εκπαίδευσης Φλώρινας, της ΔΕΔΔΗΕ, του ΣΕΟΦ και της Ραδιολέσχης Φλώρινας καθώς και υπηρεσιακοί παράγοντες της Π.Ε. Φλώρινας.

Στη συνάντηση συζητήθηκαν κυρίως τα προβλήματα που μπορεί να προκύψουν λόγω έντονων βροχοπτώσεων και πυρκαγιών κατά τη διάρκεια της καλοκαιρινής περιόδου. Όπως δήλωσε ο κ. Μπίρος: “Διαπιστώσαμε ότι όλοι οι εμπλεκόμενοι φορείς βρίσκονται σε ετοιμότητα και είμαι σίγουρος ότι θα μπορέσουμε να ανταποκριθούμε με επιτυχία σε όλα τα επίπεδα.”

Βίντεο από τη σύσκεψη:

Κοινοποιήστε: FacebooktwitterpinterestmailFacebooktwitterpinterestmail