Σύσκεψη για τις υποδομές του Πανεπιστημίου

Σύσκεψη στην Π.Ε. Φλώρινας για τις υποδομές του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας

Δελτία Τύπου Ενημέρωση Πολιτών

Σύσκεψη στην Π.Ε. Φλώρινας για τις υποδομές του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας

Σύσκεψη πραγματοποιήθηκε, την Πέμπτη 6 Μαΐου 2021, στην Π.Ε. Φλώρινας σχετικά με τις υποδομές του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας, στην οποία συμμετείχαν ο Αντιπεριφερειάρχης Φλώρινας κ. Ιωάννης Κιοσές, ο Αντιπεριφερειάρχης Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Βασίλειος Άμπας, ο μηχανικός Π.Ε. Φλώρινας κ. Παντελής Πηλείδης, ο Αντιπρύτανης κ. Γεώργιος Ιορδανίδης, ο προϊστάμενος τεχνικών υπηρεσιών κ. Κων/νος Δάρδας, ο πρόεδρος της ΑΝΦΛΩ κ. Κων/νος Βασιλείου και τεχνικοί του Πανεπιστημίου.

Κατά τη διάρκεια της σύσκεψης συζητήθηκε η επικαιροποίηση-συμπλήρωση των μελετών αποκατάστασης του κτιρίου της πρώην παιδόπολης «Αγίας Όλγας Φλώρινας».

 

Σύσκεψη για τις υποδομές του Πανεπιστημίου

 

Επίσης, αντικείμενο της συνάντησης αποτέλεσε το έργο βελτίωσης και αναβάθμισης των υφιστάμενων κτιριακών υποδομών του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας στη Φλώρινα.

Το έργο προϋπολογισμού 9.350.000 ευρώ δημοπρατήθηκε και η έναρξη υλοποίησης του αναμένεται περί τις αρχές Σεπτεμβρίου του 2021.

Στο πλαίσιο προετοιμασίας υλοποίησης του έργου αποφασίσθηκε η από κοινού συγκρότηση ομάδων εργασίας, τόσο από την Π.Ε. Φλώρινας, όσο και από το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας.

Κοινοποιήστε: FacebooktwitterpinterestmailFacebooktwitterpinterestmail