Συνέντευξη τύπου για τις πρόσφατες δηλώσεις Παναγιωτίδου και για τις συναντήσεις του Αντιπεριφερ. στην Αθήνα

Δελτία Τύπου Ενημέρωση Πολιτών
Συνέντευξη τύπου με αφορμή τις δηλώσεις της Περιφερειακής Συμβούλου κ. Ελισάβετ Παναγιωτίδου που είδαν πρόσφατα το φως της δημοσιότητας.

Στο πρόβλημα που προέκυψε ξαφνικά, μετά τις δηλώσεις της Περιφερειακής Συμβούλου κ. Ελισάβετ Παναγιωτίδου που είδαν το φως της δημοσιότητας μετά την αντικατάστασή της από την θέση της Αντιπεριφερειάρχη Ενέργειας, Περιβάλλοντος και Μεταφορών από τον Περιφερειάρχη Δ. Μακεδονίας κ. Θόδωρο Καρυπίδη, αναφέρθηκαν σε συνέντευξη τύπου που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της Π.Ε. Φλώρινας την Παρασκευή 3 Μαρτίου ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Φλώρινας κ. Στέφανος Μπίρος, ο νέος Αντιπεριφερειάρχης Ενέργειας, Περιβάλλοντος και Μεταφορών κ. Κων/νος Γέρου και ο Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Γιώργος Αντωνιάδης.

Πιο συγκεκριμένα, ο κ. Μπίρος έκρινε υπερβολική και άστοχη την αντίδραση της κ. Παναγιωτίδου, αναφέροντας πως ήταν απόλυτα ενήμερη για την αντικατάστασή της μετά την παρέλευση 2,5 ετών θητείας, όπως προβλέπεται άλλωστε από τον Καλλικράτη και όπως είχε συμφωνηθεί στα πλαίσια του συνδυασμού, και εφόσον προηγήθηκε πολύωρη σύσκεψη μεταξύ του Περιφερειάρχη Δ. Μακεδονίας και των Περιφερειακών Συμβούλων της Π.Ε. Φλώρινας κατά την οποία συζητήθηκε εκτενώς το ζήτημα της αντικατάστασής της.

Από την πλευρά τους, ο κ. Γέρου και ο κ. Αντωνιάδης, που συμμετείχαν στην κοινή συνάντηση, επιβεβαίωσαν τα λεγόμενα του κ. Μπίρου προσθέτοντας πως η κ. Παναγιωτίδου ήταν απόλυτα αρνητική σε όλες τις προτάσεις που τις έκανε ο Περιφερειάρχης, όπως να παραταθεί η θητεία της για δύο ακόμα μήνες -οπότε και θα γίνει η αλλαγή όλων των αντιπεριφερειαρχών- ώστε να μην προκύψει κενό για την Π.Ε. Φλώρινας, καθώς επίσης και να συμμετέχει ως τακτικό μέλος στην οικονομική επιτροπή, θέση την οποία η κ. Παναγιωτίδου χαρακτήρισε ως υποβάθμιση.

 

Για βίντεο από τις δηλώσεις για την κα Παναγιωτίδου, πατήστε εδώ.

 

Παράλληλα ο κ. Μπίρος αναφέρθηκε συνοπτικά στα αποτελέσματα των συναντήσεων που πραγματοποίησε κατά την πρόσφατη επίσκεψή του στην Αθήνα, τονίζοντας πως αυτά είναι τα ουσιαστικά ζητήματα που αφορούν την περιφερειακή αρχή και τους πολίτες της Περιφέρειας Δ. Μακεδονίας.

(Αναλυτικό δελτίο τύπου σχετικά με τις συναντήσεις στην Αθήνα θα σταλεί προσεχώς)

 

Για βίντεο από τις δηλώσεις για τις συναντήσεις του Αντιπεριφερειάρχη στην Αθήνα και ερωτήσεις δημοσιογράφων, πατήστε εδώ.

Κοινοποιήστε: FacebooktwitterpinterestmailFacebooktwitterpinterestmail