Συναυλία Ελεωνόρα Ζουγανέλη σε Ιτιά

Συναυλία Ελεονόρας Ζουγανέλη στις 18 Αυγούστου στην Ιτιά Φλώρινας

Γενικού Ενδιαφέροντος Ενημέρωση Πολιτών

Με   απόφαση μας  μετά τα τραγικά γεγονότα και τους Μαζικούς θανάτους των συμπατριωτών μας στην Αττική  ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΜΕ  όλα  έσοδα  της συναυλίας που θα διοργανώσουμε Με την Ελεονόρα Ζουγανέλη στις 18 Αυγούστου στην Ιτιά  να τα διαθέσουμε για τους Πυρόπληκτους  κατοίκους των πληγέντων περιοχών.

Θα προσπαθήσουμε να καλύψουμε με επιχορηγήσεις και χορηγίες το μεγαλύτερο μέρος των εξόδων και αν τα καταφέρουμε όλο το ποσό και το εισιτήριο  των 8 ευρώ που θα διαθέσουν οι Φλωρινιώτες να διατεθεί  στις μεγάλες ανάγκες των περιοχών που επλήγησαν.

Θα  παρακαλούσαμε  να συμβάλετε  με την όσο καλύτερη δημοσιοποίηση  της συναυλίας προκειμένου να ανταπεξέλθουμε στα έξοδα της  και  το μεγαλύτερο μέρος των  εισιτηρίων  των Φλωρινιωτών να μπορέσουν να  διατεθούν στον ιερό σκοπό της αλληλεγγύης και συμπαράστασης των δοκιμαζόμενων συμπατριωτών μας. Μπορείτε να επιλέξετε πως μπορείτε θα διαφημίσετε την εκδήλωση με την ευαισθησία που οι εκπρόσωποι των ΜΜΕ της περιοχής έχετε αποδεδειγμένα  και στο παρελθόν σε παρόμοιες εκδηλώσεις.

Με την αγάπη μας και την αλληλεγγύη, αυτές τις δύσκολες ώρες,  η μικρή μας Φλώρινα θα δώσει την δική την συνδρομή, μαζί με όλους τους Έλληνες της πατρίδας μας αλλά και τους απόδημους στην ανακούφιση των πληγέντων συμπατριωτών μας.

 

Ο πρόεδρος του Εκ/κού, Περ/κού Πολ/κού Συλλόγου Ιτέας “Νέου Ορίζοντες”

Τσώτσης Ευάγγελος

 

Πληροφορίες: Στέργιος Γώγος, τηλ.6948102419

Κοινοποιήστε: FacebooktwitterpinterestmailFacebooktwitterpinterestmail