Συνάντηση με Πέρκα

Συνάντηση του Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Φλώρινας με τη Γενική Γραμματέα Δημόσιας Περιουσίας κ. Πέτυ Πέρκα

Δελτία Τύπου Ενημέρωση Πολιτών

Συνάντηση με τη Γενική Γραμματέα Δημόσιας Περιουσίας κ. Πέτυ Πέρκα πραγματοποίησε ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Φλώρινας κ. Στέφανος Μπίρος, την Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου, στα γραφεία της Π.Ε. Φλώρινας.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης η κ. Πέρκα ενημερώθηκε αναλυτικά από τον Αντιπεριφερειάρχη για την κατάσταση που επικρατεί γενικότερα στην Π.Ε. Φλώρινας και τις εξελίξεις ως προς τον προγραμματισμό και την ετοιμότητα των έργων που θα υλοποιηθούν από την περιφερειακή αρχή κατά το επόμενο χρονικό διάστημα.

Ο κ. Μπίρος ευχαρίστησε την κ. Πέρκα για τη συνεργασία, εκφράζοντας την πεποίθηση ότι, με τις πρωτοβουλίες που έχει πάρει και τις ενέργειες που έχει κάνει η παρούσα περιφερειακή αρχή, και με τη συνεργασία όλων των εμπλεκόμενων φορέων, θα υπάρξουν θετικές εξελίξεις σε όλους τους τομείς.

Από την πλευρά της η κ. Πέρκα, αφού ευχαρίστησε τον κ. Μπίρο για τη συνεχή προσωπική του παρουσία στην Αθήνα και την ανάδειξη των διαφόρων ζητημάτων που απασχολούν την περιοχή, δήλωσε μεταξύ άλλων τα εξής: «Φαίνεται πως όταν συνεργαζόμαστε και έχουμε κοινούς στόχους πετυχαίνουμε πολλά. Μπορώ να πω ότι λύνουμε θέματα που έχουν χρονίσει στην περιοχή και την έχουν αφήσει πίσω για πάρα πολλά χρόνια και άλλα τα οποία συνεχώς αναδύονται. Νομίζω ότι αν συνεχίσουμε μπορούμε σε σύντομο χρονικό διάστημα να βρούμε λύσεις σε πολλά ζητήματα. Έχουμε αρκετά θέματα δημόσιας περιουσίας τα οποία είναι εν υπνώσει. Είναι πολύ δύσκολο κομμάτι αλλά με τη συνδρομή και τη συνεργασία όλων θα τα πάμε καλά. Αν καταφέρουμε όλες οι αρχές του τόπου, ο καθένας από τη θέση του, να βοηθήσουμε, τότε θα έχουμε θετικές εξελίξεις.»

Βίντεο με τις αναλυτικές δηλώσεις:

Κοινοποιήστε: FacebooktwitterpinterestmailFacebooktwitterpinterestmail