Συγχαρητήριο του Αντιπεριφερειάρχη προς τους επιτυχόντες των πανελλαδικών εξετάσεων

Δελτία Τύπου Ενημέρωση Πολιτών

Με αφορμή την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων των επιτυχόντων στις πανελλαδικές εξετάσεις του σχολικού έτους 2016-2017, θα ήθελα να εκφράσω τα θερμά και ειλικρινή μου συγχαρητήρια σε όλους τους μαθητές και τις μαθήτριες για την επάξια εισαγωγή σας στα ΑΕΙ και ΑΤΕΙ.

Μια κοπιώδης και επίπονη προσπάθεια πολλών ετών έφτασε στο τέλος της και πλέον ξεκινάει ένας καινούριος κύκλος και ανοίγονται μπροστά σας νέοι ορίζοντες. Εύχομαι από τα βάθη της καρδιάς μου να πραγματώσετε τα όνειρά σας και σας καλώ να οπλιστείτε με κουράγιο, υπομονή και επιμονή ώστε να αξιοποιήσετε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τη μεγάλη αυτή ευκαιρία που σας παρουσιάζεται και να βρεθείτε στο επαγγελματικό σκαλοπάτι που επιθυμείτε και σας αξίζει.

Ο τόπος μας άλλωστε έχει όσο ποτέ ανάγκη από νέους επιστήμονες που, από όποια θέση κι αν βρεθούν, θα συμβάλλουν και αυτοί με τη σειρά τους στην ανάπτυξή του.

Αλλά και για όσους από εσάς η έκβαση της φετινής μάχης των εξετάσεων δεν έφερε το επιθυμητό αποτέλεσμα, θέλω να υπενθυμίσω ότι είναι μέσα από τις δυσκολίες, τα εμπόδια και τις αποτυχίες που κυρίως μαθαίνουμε και εξελισσόμαστε. Αξίζει να συνεχίσετε την προσπάθεια, γιατί το μέλλον σας το καθορίζετε εσείς μέσα από τη θέλησή σας και την προσήλωση στους στόχους σας. Σας καλώ λοιπόν να μην απογοητεύεστε και, κυρίως, να μην είστε σκληροί με τον εαυτό σας.

Τέλος, δεν θα μπορούσα να μην αναφερθώ στους συνοδοιπόρους σας σε αυτήν τη δύσκολη διαδρομή, τους γονείς και τους δασκάλους σας, τους οποίους συγχαίρω γιατί αναμφίβολα συνέβαλαν τα μέγιστα ώστε η προσπάθειά σας αυτή να στεφθεί τελικά με επιτυχία.

Αγαπητοί μαθητές, αγαπητές μαθήτριες, αγαπητοί γονείς και δάσκαλοι, εμείς θα είμαστε πάντα στο πλευρό σας με κάθε τρόπο.

Καλή συνέχεια σε όλους!!!
Κοινοποιήστε: FacebooktwitterpinterestmailFacebooktwitterpinterestmail