Κιοσές Ιωάννης

Συγχαρητήριο Μήνυμα του Αντιπεριφερειάρχη Φλώρινας στον Όμιλο Ξιφασκίας Φλώρινας

Δελτία Τύπου Ενημέρωση Πολιτών

Συγχαρητήριο Μήνυμα του Αντιπεριφερειάρχη Φλώρινας στον Όμιλο Ξιφασκίας Φλώρινας

Μετά τη δημοσιοποίηση της γενικής βαθμολογίας των σωματείων ξιφασκίας για το 2020 από την αντίστοιχη Ομοσπονδία και την κατάληψη της πρώτης θέσης για 5η συνεχόμενη χρονιά από τον Ο.ΞΙ.Φ., ο Αντιπεριφερειάρχης Φλώρινας, κ. Ιωάννης Κιοσές, εξέδωσε το παρακάτω συγχαρητήριο μήνυμα.

«Η κατάληψη της πρώτης θέσης στη γενική βαθμολογία της Ομοσπονδίας Ξιφασκίας από τον Όμιλο Ξιφασκίας Φλώρινας, για 5η συνεχόμενη χρονιά, καθιερώνει το σωματείο στην κορυφή του χειμερινού αθλητισμού της χώρας και στη συνείδηση των συμπολιτών μας, ως αντάξιου εκπροσώπου της ακριτικής μας περιοχής.

Η εφετινή επιτυχία αποκτά μεγαλύτερη αξία, αν αναλογιστεί κανείς τα σοβαρά εμπόδια και τις δυσκολίες που προκάλεσε η υγειονομική συγκυρία και στον χώρο του αθλητισμού, αναδεικνύοντας την άρτια οργάνωση και τη δυναμική του σωματείου σ΄ όλα τα επίπεδα.

Αισθανόμαστε δε ιδιαίτερη υπερηφάνεια, καθώς οι αξιοθαύμαστες αγωνιστικές επιδόσεις και το απροσπέλαστο ήθος των αθλητών και αθλητριών του Ομίλου, αποτελούν φωτεινό παράδειγμα για τις νεότερες γενιές και τις δυνατότητες της.

Θερμά συγχαρητήρια, σ΄ όλη την αθλητική οικογένεια του Ο.ΞΙ.Φ.»

Κοινοποιήστε: FacebooktwitterpinterestmailFacebooktwitterpinterestmail