Συνάντηση Αντιπεριφερειάρχη με τον βουλευτή Φλώρινας Γιάννη Αντωνιάδη

Δελτία Τύπου Ενημέρωση Πολιτών

Τον Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Φλώρινας κ. Στέφανο Μπίρο επισκέφτηκε στα πλαίσια προγραμματισμένων τακτικών συναντήσεων ο βουλευτής Φλώρινας κ. Γιάννης Αντωνιάδης την Πέμπτη 18 Αυγούστου στα γραφεία της Π.Ε. Φλώρινας.

Στόχος της συνάντησης ήταν η ανταλλαγή απόψεων και η ενημέρωση γύρω από τα σημαντικότερα θέματα που απασχολούν την Π.Ε. Φλώρινας, όπως η πορεία της μελέτης του δρόμου Φλώρινα – Αμύνταιο – Πτολεμαΐδα, τα μεγάλα ποσοστά ανεργίας, η κατασκευή της δεύτερης μονάδας του ΑΗΣ Μελίτης και η αποθείωση των μονάδων του Αμυνταίου, τα ζητήματα των πανεπιστημιακών τμημάτων και η επιστροφή του τμήματος Βαλκανικών Σπουδών στη Φλώρινα, τα αρδευτικά δίκτυα, οι υδροδοτήσεις και το χιονοδρομικό κέντρο Βίγλας – Πισοδερίου.

Πρόθεση και των δύο πλευρών είναι να συνεχιστεί η διαχρονική και εποικοδομητική συνεργασία με στόχο την αντιμετώπιση των βασικότερων προβλημάτων της περιοχής ενώ αποφασίστηκε η σύνταξη σχετικού υπομνήματος το οποίο θα παραδοθεί στον πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Προκόπη Παυλόπουλο και στον πρόεδρο της Βουλής κ. Νικόλαο Βούτση που θα επισκεφτούν τη Φλώρινα στα πλαίσια των εκδηλώσεων των Πρεσπείων.

Για βίντεο από τη συνάντηση πατήστε εδώ.

Κοινοποιήστε: FacebooktwitterpinterestmailFacebooktwitterpinterestmail