Μόνο επείγουσες περιπτώσεις και κατόπιν ραντεβού η εξυπηρέτηση πολιτών από τις Υπηρεσίες της Π.Ε. Φλώρινας

Δελτία Τύπου Ενημέρωση Πολιτών

Λόγω της νέας έξαρσης των κρουσμάτων κορωνοϊού που εμφανίζει η Π.Ε. Φλώρινας, ο Αντιπεριφερειάρχης και οι υπηρεσίες της  Π.Ε. Φλώρινας από σήμερα, Δευτέρα 09 Νοεμβρίου 2020 και έως το πέρας του lockdown, συστήνουν στους πολίτες να προσέρχονται στα γραφεία των υπηρεσιών για τη διεκπεραίωση επειγουσών υποθέσεων που απαιτούν φυσική παρουσία και μόνο κατόπιν προγραμματισμένου ραντεβού. Σε διαφορετική περίπτωση και εφόσον είναι εφικτό να απευθύνουν τα αιτήματα τους μέσω τηλεφωνικής ή ηλεκτρονικής διαδικασίας.

Στόχος του εν λόγω μέτρου είναι αφενός να αποφευχθεί η ταλαιπωρία και ο συγχρωτισμός των πολιτών, αφετέρου να υπάρχει η δυνατότητα εντοπισμού και ιχνηλάτησης των δυνητικών επαφών του φορέα.

Από την Π.Ε. Φλώρινας γίνεται γνωστό ότι λαμβάνονται όλα τα προληπτικά  μέτρα,  για την προστασία των πολιτών της Π.Ε. Φλώρινας που επισκέπτονται τις υπηρεσίες της.

Απαιτείται να επιδείξουμε ατομική ευθύνη και συλλογική υπευθυνότητα ,ακολουθώντας πιστά τις οδηγίες των Υπουργείων Υγείας και Προστασίας του Πολίτη, προκειμένου να συναντήσουμε το αύριο υγιείς.

Κοινοποιήστε: FacebooktwitterpinterestmailFacebooktwitterpinterestmail