Κιοσές Ιωάννης

Μήνυμα του Αντιπεριφερειάρχη Φλώρινας για τη Γιορτή της Μητέρας

Δελτία Τύπου Ενημέρωση Πολιτών

Μήνυμα του Αντιπεριφερειάρχη Φλώρινας για τη Γιορτή της Μητέρας

Στο πλαίσιο της εορτής της Μητέρας, ο Aντιπεριφερειάρχης Φλώρινας, κ. Ιωάννης Κιοσές, εύχεται χρόνια πολλά σε όλες τις Μητέρες μέλλουσες και νυν, με την ακόλουθη δήλωση:

«Η 10ηΜαΐου είναι αφιερωμένη στη Μητέρα, μια γιορτή που υπενθυμίζει στην ανθρωπότητα ότι η μητρότητα παραμένει το υπέρτατο αγαθό της ζωής, όχι μόνο ως φυσικό γεγονός, αλλά και ως κατεξοχήν έννοια, που εγγυάται τη συνέχιση της ανθρώπινης ύπαρξης.

Ιδιαίτερα στην Ελληνική κοινωνία ο ρόλος της Μητέρας εκτός από ιστορικός είναι και ουσιαστικός, αφού είναι η μορφή με την κεντρική θέση στην οικογένεια, που συνοψίζει τις ιδέες-αξίες της αυταπάρνησης, της προσφοράς, της συνοχής, της ασφάλειας και της άνευ όρων αγάπης.

Αναντίρρητα η Παναγία ως Μητέρα του Θεανθρώπου έγινε η μορφή σύμβολο της μητρότητας, που εξύψωσε τη γυναικεία φύση και αποτέλεσε πρότυπο μητέρας και γυναίκας.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στο ιερότερο πρόσωπο της ζωής μας, που πονά με τους πόνους μας, χαίρεται με τις χαρές μας και στέκεται πάντα δίπλα μας, για να μας συμπαρασταθεί και να μας καθοδηγεί με ανιδιοτέλεια και αγάπη».

Κοινοποιήστε: FacebooktwitterpinterestmailFacebooktwitterpinterestmail