Κανονικά λειτουργούν οι παθολογικές κλινικές Πτολεμαϊδας & Κοζάνης

Ανακοινώσεις Ενημέρωση Πολιτών

Άμεση ήταν η αντίδραση του Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας Θεόδωρου Καρυπίδη και του Αντιπεριφερειάρχη Υγείας Σταύρου Γιαννακίδη στις εξελίξεις που δρομολογήθηκαν για εκ περιτροπής ανά 15νθήμερο λειτουργία των Παθολογικών Κλινικών των Νοσοκομείων Κοζάνης και Πτολεμαϊδας και μεταφορά των ασθενών απο το Μαμάτσειο στο Μποδοσάκειο Νοσοκομείο Πτολεμαϊδας.

Από την πλευρά του, ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας αναζήτησε τις ευθύνες αυτής της απόφασης που προξένησε τεράστια αναταστάτωση στους πολίτες και ζήτησε να παραιτηθεί το διοικητικό συμβούλιο των δύο νοσοκομείων που προχώρησε στην υλοποίησή της.

Με συνεχείς επαφές της περιφερειακής αρχής με την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Υγείας, το ΕΚΑΒ, το Εθνικό Κέντρο ΕπιχειρήσεωνΥγείας και τη διοίκηση της 3ης ΥΠΕ αποφαασίστηκαν εσπευσμένα συναντήσεις αργά το βράδυ της Παρασκευής και στα δύο νοσοκομεία με τη συμμετοχή του διοικητή της 3ης ΥΠΕ Γ. Κίρκου, που έχει και την τελική ευθύνη,  προκειμένου να δοθεί λύση σε μηδενκό χρόνο στο τεράστιο ζήτημα που ανέκυψε.

Εντέλει οι συναντήσεις απέδωσαν καρπούς και ήδη απο το βράδυ της Παρασκευής 1ης Ιουλίου οι Παθολογικές Κλινικές και τα ΤΕΠ και των δύο Νοσοκομείων λειτουργούν κανονικά για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών της περιοχής.

Κοινοποιήστε: FacebooktwitterpinterestmailFacebooktwitterpinterestmail