Βόσδου Σωτήριος

Ευχαριστήρια Επιστολή του Αντιπεριφερειάρχη Φλώρινας στον Πρόεδρο του “Χαμόγελου του Παιδιού”

Δελτία Τύπου Ενημέρωση Πολιτών

Ευχαριστήρια Επιστολή του Αντιπεριφερειάρχη Φλώρινας στον Πρόεδρο του “Χαμόγελου του Παιδιού”

Ο Αντιπεριφερειάρχης Φλώρινας Σωτήρης Βόσδου απέστειλε ευχαριστήρια επιστολή στον Πρόεδρο του “Χαμόγελου του Παιδιού” κον Κωνσταντίνο Γιαννόπουλο, καθώς ο Εθελοντικός Οργανισμός δήλωσε άμεσα τη διαθεσιμότητα του να παράσχει κάθε δυνατή βοήθεια και στήριξη στους πολίτες της Φλώρινας που δοκιμάστηκαν από την ισχυρή σεισμική δόνηση της 9ης Ιανουαρίου 2022.

Η επιστολή αναφέρει:

Αξιότιμε κ. Κωνσταντίνε Γιαννόπουλε,

Η Περιφερειακή Ενότητα Φλώρινας, σας ευχαριστεί θερμά για την ευγενική σας πρόθεση να προσφέρετε υλικά αγαθά και ψυχολογική υποστήριξη στους συμπολίτες μας, που δοκιμάστηκαν από την ισχυρή σεισμική δόνηση της 9ης Ιανουαρίου 2022.

Η παρούσα επιστολή αποτελεί ελάχιστη ένδειξη εκτιμήσεως έναντι της αξιόλογης και αξιέπαινης πράξης σας. Προσβλέπουμε στην εθελοντική σας αρωγή μελλοντικά και ευχόμαστε ολόψυχα υγεία και ευημερία σε εσάς προσωπικά και στην μεγάλη οικογένεια του “Χαμόγελου του Παιδιού”.

Αδιαμφισβήτητα, οι πράξεις προσφοράς και αλληλοβοήθειας θεωρούμε ότι στις μέρες θα πρέπει να αναγνωρίζονται και να αναδεικνύονται, προκειμένου το εθελοντικό κίνημα να εξαπλωθεί και να αποκτήσει περισσότερους ενεργούς πολίτες.

 

Με εκτίμηση,

Ο Αντιπεριφερειάρχης

Π.Ε. Φλώρινας

Σωτήρης Θ. Βόσδου

Κοινοποιήστε: FacebooktwitterpinterestmailFacebooktwitterpinterestmail