ΤΕΒΑ

Διανομή τροφίμων σε ωφελούμενους του προγράμματος των ΤΕΒΑ-KEA

Ανακοινώσεις Ενημέρωση Πολιτών

Η Π.Ε. Φλώρινας, στα πλαίσια υλοποίησης του προγράμματος «Επισιτιστικής και βασικής υλικής συνδρομής, από το ταμείο Ευρωπαϊκής βοήθειας για τους απόρους» (ΤΕΒΑ/FEAD), παρέλαβε στις 24/10/2018 ημέρα της εβδομάδας Τετάρτη τρόφιμα τα οποία και θα διανείμει μέσω των κοινωνικών εταίρων στους ωφελούμενους του προγράμματος των ΤΕΒΑ-ΚΕΑ.

Σας ενημερώνουμε ότι την  Πέμπτη 1 Νοεμβρίου 2018 & Παρασκευή 2 Νοεμβρίου 2018 τις ώρες 09:00 π.μ. με 14:00 μ.μ, η Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Φλώρινας σε συνεργασία με Δήμο Φλώρινας και την Ιερά Μητρόπολη Φλώρινας θα προβεί στη διανομή προϊόντων (είδη παντοπωλείου), στο χώρο των ψυγείων της Αγροτικής Ένωσης Φλώρινας.

Ο Δήμος Αμυνταίου τις ίδιες ημέρες και τις ώρες 09:00 π.μ. με 15:00 μ.μ, θα προβεί στη διανομή προϊόντων στο χώρο του παλιού παιδικού που είναι δίπλα στο 1ο Δημοτικό.

Ο Δήμος Πρεσπών την Παρασκευή 2 Νοεμβρίου  & Δευτέρα 5 Νοεμβρίου 2018 τις ώρες 09:00 π.μ. με 14:00 μ.μ, στο χώρο του Δημαρχείου.

Οι ωφελούμενοι του προγράμματος ΤΕΒΑ-ΚΕΑ, παρακαλούνται να έχουν στραμμένη την προσοχή τους στο email τους ή στο κινητό τηλέφωνο που έχουν δηλώσει για επικοινωνία διότι θα τους αποσταλεί μήνυμα για την ώρα και το σημείο παραλαβής των προϊόντων τους.

Επίσης παρακαλούνται  για διευκόλυνση τους να έχουν κατά την παραλαβή των προϊόντων το ΑΜΚΑ τους, καθώς και για την παραλαβή προϊόντων άλλων ατόμων που δεν μπορούν να προσέλθουν απαιτείτε να έχουν μαζί τους  εξουσιοδότηση και το ΑΜΚΑ του ενδιαφερόμενου.

Κοινοποιήστε: FacebooktwitterpinterestmailFacebooktwitterpinterestmail