Απολογισμός πεπραγμένων 2015 – Συνέντευξη τύπου Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Φλώρινας στις 16-2-2016

Δελτία Τύπου Ενημέρωση Πολιτών

Τον ετήσιο απολογισμό των πεπραγμένων της Π.Ε. Φλώρινας για το έτος 2015 παρουσίασε ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Φλώρινας κ. Στέφανος Μπίρος σε συνέντευξη τύπου που παραχώρησε την Τρίτη 16 Φεβρουαρίου στα γραφεία της Π.Ε. Φλώρινας.

Αναφερόμενος στα θέματα της επικαιρότητας, μίλησε για τα προβλήματα που έχουν προκύψει με την καθυστέρηση στην καταβολή του επιδόματος διατροφής των νεφροπαθών και την καθυστέρηση στην καταβολή των δεδουλευμένων για τη μεταφορά μαθητών από τα υπεραστικά ΚΤΕΛ και τα ταξί, τονίζοντας ότι η Π.Ε. Φλώρινας καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια για τη διευθέτησή τους. Για την περίπτωση των νεφροπαθών, έχει ήδη δρομολογηθεί η καταβολή του επιδόματος.

Στη συνέχεια, ο κ. Μπίρος προχώρησε στην αναλυτική παρουσίαση των έργων που έχουν υλοποιηθεί στην Π.Ε. Φλώρινας κατά το έτος 2015, τονίζοντας τις δυσκολίες που αντιμετώπισε η περιφερειακή αρχή λόγω των εξαιρετικά δυσμενών συνθηκών και της γενικότερης αστάθειας που επικρατεί στη χώρα.

Κλείνοντας, αναφέρθηκε αναλυτικά στα έργα που προγραμματίζονται για την Π.Ε. Φλώρινας, με κεντρικό πυλώνα την ανάπτυξη και ενίσχυση του πρωτογενή τομέα.

Για τον απολογισμό της Π.Ε. Φλώρινας 2015 καθώς και της Δ/νσης Τεχνικών Έργων πατήστε στους παρακάτω συνδέσμους:

ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΩΝ 2015 Π.Ε. ΦΛΩΡΙΝΑΣ

ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΩΝ 2015 Δ/ΣΝΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ Π.Ε. ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Για βίντεο από τη συνέντευξη πατήστε εδώ.

Κοινοποιήστε: FacebooktwitterpinterestmailFacebooktwitterpinterestmail