Αναπτυξιακά προγράμματα Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας

Από την Πρέσπα ξεκίνησε ο κύκλος των ενημερωτικών συναντήσεων για τα αναπτυξιακά προγράμματα που πραγματοποιεί η Περιφέρεια Δ. Μακεδονίας

Δελτία Τύπου Ενημέρωση Πολιτών

Από την Πρέσπα ξεκίνησε ο κύκλος των ενημερωτικών συναντήσεων για τα αναπτυξιακά προγράμματα που πραγματοποιεί η Περιφέρεια Δ. Μακεδονίας

Από τον Δήμο Πρεσπών ξεκίνησε ο κύκλος των ενημερωτικών ημερίδων που πραγματοποιούνται με πρωτοβουλία της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας με στόχο την ενημέρωση όλων των ενδιαφερόμενων για την πορεία υλοποίησης των συγχρηματοδοτούμενων και εθνικών αναπτυξιακών προγραμμάτων καθώς και για τον προγραμματισμό των προσκλήσεων και των ευκαιριών χρηματοδότησης νέων έργων στην τρέχουσα προγραμματική περίοδο 2014 – 2020.

Κατά τη διάρκεια της ημερίδας έγινε παρουσίαση των έργων και των αποτελεσμάτων από υπηρεσιακούς παράγοντες της Ειδικής Υπηρεσίας Διαχείρισης του Επιχειρησιακού Προγράμματος Π.Δ.Μ., της Διεύθυνσης Αναπτυξιακού Προγραμματισμού της Π.Δ.Μ., της Γενικής Δ/νσης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής Π.Δ.Μ. και του Περιφερειακού Ταμείου Ανάπτυξης καθώς και από εκπροσώπους των Αναπτυξιακών Εταιρειών της Περιφέρειας και του Δήμου Πρεσπών.

Στην ημερίδα παραβρέθηκαν ο Περιφερειάρχης Δ. Μακεδονίας κ. Θόδωρος Καρυπίδης, ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Φλώρινας κ. Στέφανος Μπίρος, Θεματικοί Αντιπεριφερειάρχες και Περιφερειακοί Σύμβουλοι της Π.Δ.Μ., ο Δήμαρχος Πρεσπών κ. Παναγιώτης Πασχαλίδης, Δημοτικοί Σύμβουλοι και κάτοικοι του Δήμου Πρεσπών καθώς και υπηρεσιακοί παράγοντες και εκπρόσωποι των προαναφερόμενων φορέων.

 

Βίντεο από την ημερίδα:

 

Χαιρετισμοί – Ομιλία Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Φλώρινας


Ομιλία Περιφερειάρχη


Ομιλία Δημάρχου Πρεσπών


Εισηγήσεις


Για φωτογραφίες πατήστε εδώ.

Κοινοποιήστε: FacebooktwitterpinterestmailFacebooktwitterpinterestmail