Αθανάσιος Τάσκας

Μήνυμα του Αντιπεριφερειάρχη Φλώρινας Αθανάσιου Τάσκα για τις Πανελλαδικές Εξετάσεις 2024

Μήνυμα του Αντιπεριφερειάρχη Φλώρινας Αθανάσιου Τάσκα για τις Πανελλαδικές Εξετάσεις 2024   Αγαπητά μου παιδιά, εύχομαι από καρδιάς, καλή επιτυχία σ΄ όλες κα όλους  εσάς, τις υποψήφιες και τους υποψήφιους που ξεκινάτε τις Πανελλήνιες εξετάσεις. Κοινοποιήστε:

Continue Reading
Επίσκεψη του Υφυπουργού Εσωτερικών Στάθη Κωνσταντινίδη στο γραφείο του Αντιπεριφερειάρχη Φλώρινας

Επίσκεψη του Υφυπουργού Εσωτερικών Στάθη Κωνσταντινίδη στο γραφείο του Αντιπεριφερειάρχη Φλώρινας

Επίσκεψη του Υφυπουργού  Εσωτερικών Στάθη Κωνσταντινίδη στο γραφείο του Αντιπεριφερειάρχη Φλώρινας   Με τον Υφυπουργό Εσωτερικών Στάθη Κωνσταντινίδη συναντήθηκε στο γραφείο του, ο Αντιπεριφερειάρχης Περιφερειακής Ενότητας Φλώρινας Αθανάσιος Τάσκας, τη Δευτέρα 27 Μαΐου 2024. Κοινοποιήστε:

Continue Reading
Επίσκεψη Πατουλίδου

Επίσκεψη της υποψήφιας Ευρωβουλευτού Βούλας Πατουλίδου στον Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Φλώρινας Αθανάσιο Τάσκα

Επίσκεψη της υποψήφιας Ευρωβουλευτού Βούλας Πατουλίδου στον Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Φλώρινας Αθανάσιο Τάσκα   Την υποψήφια Ευρωβουλευτή της Νέας Δημοκρατίας,  Βούλα Πατουλίδου υποδέχθηκε στο γραφείο του ο Αντιπεριφερειάρχης Περιφερειακής Ενότητας Φλώρινας Αθανάσιος Τάσκας, σήμερα Δευτέρα 27 Μαΐου 2024. Κοινοποιήστε:

Continue Reading
Επίσκεψη Μαρίας Σπυράκη

Επίσκεψη της Ευρωβουλευτού Μαρίας Σπυράκη στον Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Φλώρινας Αθανάσιο Τάσκα

Επίσκεψη της Ευρωβουλευτού Μαρίας Σπυράκη στον Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Φλώρινας Αθανάσιο Τάσκα   Την Ευρωβουλευτή της Νέας Δημοκρατίας και εκ νέου υποψήφια στις επικείμενες Ευρωεκλογές, Μαρία Σπυράκη υποδέχθηκε σήμερα Παρασκευή 24 Μαΐου 2024, στο γραφείο του ο Αντιπεριφερειάρχης Περιφερειακής Ενότητας Φλώρινας Αθανάσιος Τάσκας. Κοινοποιήστε:

Continue Reading
Αποχιονισμός

Μίσθωση Μηχανημάτων Αποχιονισμού για τη Χειμερινή Περίοδο 2024- 2025 Π.Ε. Φλώρινας

Μίσθωση Μηχανημάτων Αποχιονισμού για τη Χειμερινή Περίοδο 2024- 2025 Π.Ε. Φλώρινας Η Περιφερειακή Ενότητα Φλώρινας, ύστερα από την με αριθ. 578/24 (ΑΔΑ: ΨΟΙΞ7ΛΨ-Β1Ω) απόφαση της Περιφερειακής Επιτροπής Π.Δ.Μ, προκηρύσσει Διεθνή Ηλεκτρονικό Ανοικτό Δημόσιο Διαγωνισμό με ηλεκτρονικές προσφορές για την ανάδειξη αναδόχου «Μίσθωση Μηχανημάτων Αποχιονισμού για τη Χειμερινή Περίοδο 2024- 2025 Π.Ε. Φλώρινας». Κοινοποιήστε:

Continue Reading
Επίσκεψη του ΥΦΕΘΑ Γιάννη Κεφαλογιάννη στο Διοικητήριο της Π.Ε. Φλώρινας

Επίσκεψη του ΥΦΕΘΑ Γιάννη Κεφαλογιάννη στο Διοικητήριο της Π.Ε. Φλώρινας

Επίσκεψη του ΥΦΕΘΑ Γιάννη Κεφαλογιάννη στο Διοικητήριο της Π.Ε. Φλώρινας Τον Υφυπουργό Εθνικής Αμύνης Γιάννη Κεφαλογιάννη υποδέχτηκε στο γραφείο του ο Αντιπεριφερειάρχης Περιφερειακής Ενότητας Φλώρινας Αθανάσιος Τάσκας, την Τρίτη 21 Μαϊου 2024 στο πλαίσιο επίσκεψης  του κυβερνητικού κλιμακίου στην περιοχή και συναντήσεων με φορείς και επιχειρηματίες. Τον Υφυπουργό Εθνικής Αμύνης συνόδευαν ο βουλευτής Φλώρινας Σταύρος […]

Continue Reading
Αλεπού - λύσσα

Aξιολόγηση της αποτελεσματικότητας των εμβολιασμών των κόκκινων αλεπούδων για τη λύσσα μετά την εαρινή εμβολιαστική εκστρατεία του 2024

Έναρξη ενεργητικής επιτήρησης (αξιολόγηση της αποτελεσματικότητας των εμβολιασμών των κόκκινων αλεπούδων για τη λύσσα μετά την εαρινή εμβολιαστική εκστρατεία του 2024 Το «Πρόγραμμα Αξιολόγησης της αποτελεσματικότητας των εμβολιασμών των κόκκινων αλεπούδων για τη λύσσα, μετά την εμβολιαστική εκστρατεία της άνοιξης του 2023» στη χωρική αρμοδιότητα των Δήμων Φλώρινας και Αμυνταίου της ΠΕ Φλώρινας, ξεκινάει στις […]

Continue Reading
Αρμενοχώρι - αναδασμός

Ενημέρωση για τον αναδασμό αγροκτήματος Αρμενοχωρίου

Ενημέρωση για τον αναδασμό αγροκτήματος Αρμενοχωρίου Από την Επιτροπή Αναδασμού αγρ/τος Αρμενοχωρίου ανακοινώνεται ότι την Τρίτη  28 Μαΐου 2024 θα αναρτηθούν στο πρώην Κοινοτικό Κατάστημα Τοπικής Κοινότητας Αρμενοχωρίου και θα παραμείνουν τοιχοκολλημένα για τριάντα (30) ημέρες: Κοινοποιήστε:

Continue Reading
Αναδασμός Μαρίνας

Ενημέρωση για τον αναδασμό αγροκτήματος Μαρίνας

Ενημέρωση για τον αναδασμό αγροκτήματος Μαρίνας Σας γνωρίζουμε ότι τη Δευτέρα 27 Μαΐου 2024, θα αναρτηθούν στο πρώην κοινοτικό κατάστημα της Τ.Κ. Μαρίνας, οι πίνακες – χάρτες ποιοτικής κατάταξης όλων των αγροτεμαχίων του αναδασμού. Κοινοποιήστε:

Continue Reading
Διοικητήριο Φλώρινας

Ενημέρωση από τη Διεύθυνση Μεταφορών & Επικοινωνιών της Π.Ε Φλώρινας

Ενημέρωση από τη Διεύθυνση Μεταφορών & Επικοινωνιών της Π.Ε Φλώρινας    ΣΧΕΤ: Ν 5108/2024 (άρθρο 69) Από τη Διεύθυνση Μεταφορών & Επικοινωνιών της Π.Ε Φλώρινας ενημερώνομε τους κατόχους τρέιλερ που διαθέτουν σημείωμα ρυμούλκησης από την Υπηρεσία μας και δεν προλάβαν να το αντικαταστήσουν με πινακίδες και άδεια κυκλοφορίας μπορούν έως την Τετάρτη 2 Οκτωβρίου 2024 […]

Continue Reading