∆ιακήρυξη Νο 9 δημοπρασίας για τη διέργεια μειοδοτικής δημοπρασίας μίσθωσης ακινήτου στην πόλη του Αμυνταίου για τη στέγαση των υπηρεσιών της Π.Ε. Φλώρινας

Διενέργεια μειοδοτικής δημοπρασίας για την μίσθωση ακινήτου συνολικής ωφέλιμης επιφάνειας τουλάχιστον τετρακοσίων τετραγωνικών μέτρων (400 τ.μ.) που θα χρησιμοποιηθεί για τις ανάγκες στέγασης των Υπηρεσιών της Π.Ε. Φλώρινας στην πόλη του Αμυνταίου, για την περίοδο 2021 – 2023, προϋπολογισμού 37.296,00 €, με δικαίωμα παράτασης ισόποσου χρόνου για τα έτη 2024-2026 προϋπολογισμού 37.296,00 €. Κοινοποιήστε:

Continue Reading
11ο συνέδριο ελληνικού μελιού & προϊόντων μέλισσας

11ο συνέδριο ελληνικού μελιού & προϊόντων μέλισσας

Tο Συνέδριο Ελληνικού Μελιού και Προϊόντων Μέλισσας είναι ο θεσμός που συγκεντρώνει το ενδιαφέρον του κόσμου της παραγωγής και της ανάπτυξης του πρωτογενούς τομέα, την πρώτη εβδομάδα του Δεκεμβρίου εδώ και έντεκα χρόνια. Κοινοποιήστε:

Continue Reading
Κιοσές Ιωάννης

Μήνυμα του Αντιπεριφερειάρχη Φλώρινας για την Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία

«Με πρωτοβουλία των Ηνωμένων Εθνών, η 3η Δεκεμβρίου καθιερώθηκε ως Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία. Ο εορτασμός της ημέρας αυτής θα πρέπει να αποτελεί το έναυσμα για ενεργοποίηση της κοινωνίας έναντι των δικαιωμάτων τους και όχι μια ευκαιριακή αφορμή προσέγγισης του ζητήματος. Κοινοποιήστε:

Continue Reading
Κιοσές Ιωάννης

Συγχαρητήριο Μήνυμα του Αντιπεριφερειάρχη Φλώρινας στον Όμιλο Ξιφασκίας Φλώρινας

Συγχαρητήριο Μήνυμα του Αντιπεριφερειάρχη Φλώρινας στον Όμιλο Ξιφασκίας Φλώρινας Μετά τη δημοσιοποίηση της γενικής βαθμολογίας των σωματείων ξιφασκίας για το 2020 από την αντίστοιχη Ομοσπονδία και την κατάληψη της πρώτης θέσης για 5η συνεχόμενη χρονιά από τον Ο.ΞΙ.Φ., ο Αντιπεριφερειάρχης Φλώρινας, κ. Ιωάννης Κιοσές, εξέδωσε το παρακάτω συγχαρητήριο μήνυμα. Κοινοποιήστε:

Continue Reading