Εγκαίνια της οικονομικής υπηρεσίας του Δήμου Φλώρινας

Δελτία Τύπου Ενημέρωση Πολιτών

Τα εγκαίνια της οικονομικής υπηρεσίας του Δήμου Φλώρινας στον 3ο όροφο του κτιρίου της Π.Ε. Φλώρινας (διοικητήριο – πρώην Νομαρχία) πραγματοποιήθηκαν τη Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου. Τον αγιασμό τέλεσε ο σεβασμιότατος Μητροπολίτης Φλωρίνης, Πρεσπών & Εορδαίας κ.κ. Θεόκλητος, ο οποίος ευλόγησε το νέο αυτό ξεκίνημα καλώντας τους τοπικούς άρχοντες να εργάζονται και να εξυπηρετούν τις ανάγκες του λαού με υπομονή και επιμονή.

Στα εγκαίνια παραβρέθηκαν ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Φλώρινας κ. Στέφανος Μπίρος, ο Δήμαρχος Φλώρινας κ. Γιάννης Βοσκόπουλος, η Αντιπεριφερειάρχης Ενέργειας, Περιβάλλοντος και Μεταφορών κ. Ελισσάβετ Παναγιωτίδου, ο Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Κώστας Γέρου, οι Αντιδήμαρχοι του Δήμου Φλώρινας καθώς και υπηρεσιακό προσωπικό της Π.Ε. Φλώρινας και του Δήμου Φλώρινας.

Ο κ. Μπίρος εξέφρασε την ιδιαίτερη χαρά και ικανοποίησή του για την υλοποίηση του συγκεκριμένου στόχου μέσα στο σύντομο χρονικό διάστημα διοίκησης της νέας περιφερειακής αρχής, αναφέροντας πως η παραχώρηση των χώρων για τη στέγαση της οικονομικής υπηρεσίας του Δήμου Φλώρινας έγινε με τη σύμφωνη γνώμη και του Περιφερειάρχη Δ. Μακεδονίας κ. Θόδωρου Καρυπίδη. Τέλος δήλωσε ότι είναι ανοιχτός και σε μελλοντικές προτάσεις από πλευράς Δήμου Φλώρινας για συνεργασία σε αντίστοιχες δραστηριότητες, τονίζοντας ότι βασική προτεραιότητα της Π.Ε. Φλώρινας αποτελεί η εξυπηρέτηση και η διευκόλυνση των πολιτών.

 

Βίντεο από τα εγκαίνια στην ηλεκτρονική διεύθυνση:

https://www.youtube.com/watch?v=5ODPVSTKEhU&feature=youtu.be

Κοινοποιήστε: FacebooktwitterpinterestmailFacebooktwitterpinterestmail