Ξεκίνησε η διαβούλευση για την αξιοποίηση του φράγματος της Τριανταφυλλιάς

Δελτία Τύπου Ενημέρωση Πολιτών

Ξεκίνησε η διαβούλευση για την αξιοποίηση του φράγματος της Τριανταφυλλιάς

Η πρώτη συνάντηση στο πλαίσιο της διαβούλευσης για την «Πρόταση για ολοκληρωμένη ήπια ανάπτυξη περιοχής Φράγματος Τριανταφυλλιάς σύμφωνα με τις αρχές της έξυπνης, πράσινης, κυκλικής και ασημένιας οικονομίας (Φάση Α΄ Θέσεις Θέασης)» πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα συνεδριάσεων του Διοικητηρίου, τη Δευτέρα 28 Αυγούστου 2023.

Η κατάρτιση πρότασης έχει ανατεθεί από την Περιφερειακή Ενότητα Φλώρινας στην Αναπτυξιακή Φλώρινας Α.Ε., η οποία και οργάνωσε τη συζήτηση, που έγινε δια ζώσης και ταυτόχρονα με τηλεδιάσκεψη.

Στη συνάντηση εκπρόσωποι φορέων κατέθεσαν προτάσεις και ζητήσαν τις προϋποθέσεις αξιοποίησης του χώρου του φράγματος για τουριστικές, αθλητικές και ψυχαγωγικές δραστηριότητες, αλλά και εκπαιδευτικούς σκοπούς. Συμμετείχαν επίσης, ο Αντιπεριφερειάρχης Φλώρινας Σωτήρης Βόσδου, η Αντιδημάρχος Φλώρινας Σοφία Φουδούλη – Τζώτζη και η Διευθύντρια της Ένωσης Δημοτικών Επιχειρήσεων Ύδρευσης Φλώρινας Ερμιόνη Αβραμοπούλου, τον δε συντονισμό της εκδήλωσης είχε ο εκπρόσωπος της Αναπτυξιακής Φλώρινας Α.Ε. Δημήτρης Σιδηρόπουλος, πολιτικός μηχανικός.

Σκοπός της σημερινής συνάντησης, καθώς και όσων θα ακολουθήσουν στη συνέχεια είναι η καταγραφή προτάσεων, οι οποίες στη συνέχεια θα πρέπει να αξιολογηθούν, προκειμένου η Αναπτυξιακή Φλώρινας Α.Ε. να υποβάλει στην Περιφερειακή Ενότητα Φλώρινας τεκμηριωμένη πρόταση με τον σχεδιασμό του έργου.

Κοινοποιήστε: FacebooktwitterpinterestmailFacebooktwitterpinterestmail