Θόδωρος Καρυπίδης από Ανάργυρους: “Θα σηκωθεί όλο το χωριό και θα αποζημιωθούν όλες οι επιχειρήσεις στη ζώνη του χωριού”

Δελτία Τύπου Ενημέρωση Πολιτών

Ανταποκρινόμενος στη δέσμευσή του προς τους κατοίκους της Τ.Κ. Αναργύρων ότι θα τους μεταφέρει αυτοπροσώπως τα αποτελέσματα των συναντήσεων που πραγματοποίησε στην Αθήνα σχετικά με το φλέγον ζήτημα της μετεγκατάστασης του οικισμού μετά και την πρόσφατη κατολίσθηση στο γειτονικό ορυχείο, ο Περιφερειάρχης Δ. Μακεδονίας κ. Θόδωρος Καρυπίδης βρέθηκε το πρωί της Δευτέρας 19 Ιουνίου στην Τ.Κ. Αναργύρων, συνοδευόμενος από τον Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Φλώρινας κ. Στέφανο Μπίρο, τον Αντιπεριφερειάρχη Ενέργειας, Περιβάλλοντος και Μεταφορών Δ. Μακεδονίας κ. Κων/νο Γέρου και τον Εντεταλμένο Σύμβουλο Πολιτικής Προστασίας της Π.Δ.Μ. κ. Ηλία Κάτανα. 

Εμφανώς ικανοποιημένος από τις συναντήσεις με τον Υπουργό Ενέργειας και Περιβάλλοντος κ. Σταθάκη και τον πρόεδρο της ΔΕΗ κ. Παναγιωτάκη, διαβεβαίωσε τους κατοίκους πως όσα ειπώθηκαν κατά την πρόσφατη επίσκεψη του κ. Σταθάκη στο χωριό θα γίνουν άμεσα πράξη.

 

Για βίντεο με τις αναλυτικές δηλώσεις του κ. Καρυπίδη πατήστε εδώ.

Κοινοποιήστε: FacebooktwitterpinterestmailFacebooktwitterpinterestmail