Σύσκεψη με τον Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Πέλλας

Σύσκεψη με τον Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Πέλλας

Δελτία Τύπου Ενημέρωση Πολιτών

Σύσκεψη με τον Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Πέλλας

Με πρωτοβουλία του Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Πέλλας, κου Ιορδάνη Τζαμτζή και την συμμετοχή του Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Φλώρινας, κου Σωτήρη Βόσδου πραγματοποιήθηκε ευρεία σύσκεψη στο Διοικητήριο Π.Ε. Πέλλας στην Έδεσσα, με  αποκλειστικό αντικείμενο την προστασία και ανάδειξη της λίμνης Βεγορίτιδας, την προστασία της παρόχθιας βλάστησης από φωτιές, καθώς και τις αναπτυξιακές δυνατότητες της περιοχής.

Κατά την διάρκεια της σύσκεψης κατατέθηκαν απόψεις και προτάσεις για την προστασία της λίμνης, το καθεστώς διαχείρισης των εκτάσεων, την ισόρροπη ανάπτυξη του οικοσυστήματος και την αποτροπή αυθαίρετων χρήσεων και δράσεων που πολύ συχνά παρατηρούνται.

 

Σύσκεψη με τον Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Πέλλας

 

Στην σύσκεψη συμμετείχαν ο Δήμαρχος Έδεσσας, κος Γιάννου Δημήτριος, ο Σύμβουλος για Θέματα Γεωργικού Τομέα Δήμου Αμυνταίου, κος Ίτσκος Αναστάσιος, ο Προϊστάμενος της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πέλλας, κος Περδικάτσης Πέτρος, ο Διοικητής Διεύθυνσης Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Έδεσσας κος Γιώτης Ζώης, ο Προϊστάμενος του Τμήματος Προστασίας Δασών και Δημόσιου Κατήγορου, κος Ντινόπουλος Σωτήριος, ο Πρόεδρος Τ.Κ. Άρνισσας, κος Παπαγιαννίδης Νίκος, η κα Παπαδοπούλου Δήμητρα και  ο Μακρίδης Πολυχρόνης ως εκπρόσωποι του Τμήματος εποικισμού και Αναδασμού  Αποκεντρωμένης Διοίκησης Μακεδονίας-Θράκης (τομέας Κεντρικής Μακεδονίας) και από την Διεύθυνση Αγροτικών Υποθέσεων Κεντρικής Μακεδονίας αντίστοιχα, ο Προϊστάμενος Κτηματικής Υπηρεσίας Πέλλας, κος Γεροντίδης Χρυσόστομος, η κα Δασκάλου Νικολέτα ως Προϊσταμένη του Τμήματος Πολιτικής Γης της Π.Ε. Πέλλας, εκπρόσωποι του Τμήματος Περιβάλλοντος Π.Ε. Πέλλας, η εκπρόσωπος της Μονάδας Διαχείρισης Εθνικού Πάρκου Πρεσπών και Προστατευόμενων Περιοχών Δυτικής Μακεδονίας, κα Παπαδοπούλου Λητώ και ο Πρόεδρος του Συλλόγου Προστασίας Βεγορίτιδας, κος Μούλας Νικόλαος.

Κοινοποιήστε: FacebooktwitterpinterestmailFacebooktwitterpinterestmail