Σύσκεψη με ΑΝΚΟ για το Χιονοδρομικό Βίγλας – Πισοδερίου

Δελτία Τύπου Ενημέρωση Πολιτών

Σύσκεψη με στόχο την καλύτερη δυνατή αξιοποίηση του Χιονοδρομικού Κέντρου Βίγλας – Πισοδερίου πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 1 Μαρτίου στο γραφείο του Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Φλώρινας.

Στη σύσκεψη παραβρέθηκαν ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Φλώρινας κ. Στέφανος Μπίρος, ο Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Κώστας Γέρου, η ομάδα μελέτης της ΑΝΚΟ για τη σύνταξη του Σχεδίου Εργασίας και του Στρατηγικού Σχεδίου του Χιονοδρομικού Κέντρου Βίγλας – Πισοδερίου, ο Διευθυντής της Δασικής Υπηρεσίας Φλώρινας, το Δ.Σ. και ο νομικός σύμβουλος του Συνεταιρισμού Δασοκτημόνων Πισοδερίου,  καθώς και ο νομικός σύμβουλος και υπηρεσιακοί παράγοντες της Π.Ε. Φλώρινας.

Κατά τη διάρκεια της σύσκεψης κατατέθηκαν προτάσεις και συζητήθηκαν εκτενώς ζητήματα σχετικά με την καλύτερη δυνατή αξιοποίηση του Χιονοδρομικού Κέντρου.

Παράλληλα συζητήθηκαν θέματα γενικότερου σχεδιασμού και ανάπτυξης που αφορούν την Π.Ε. Φλώρινας, όπως η παράκαμψη του ορυχείου Βεύης και το πώς αυτή πρέπει να εισηγηθεί στο Υπουργείο Υποδομών για να υπάρξει έγκριση, ο σχεδιασμός και η ολοκλήρωση του αρδευτικού δικτύου του φράγματος Τριανταφυλλιάς, ζητήματα σχετικά με τους βιολογικούς καθαρισμούς της Π.Ε. Φλώρινας και η υδροδότηση του Δήμου Αμυνταίου.

Κοινοποιήστε: FacebooktwitterpinterestmailFacebooktwitterpinterestmail