Σύσκεψη εκπροσώπων των συλλόγων επαγγελματιών αλιέων Π.Ε. Φλώρινας με τον Αντιπεριφερειάρχη Φλώρινας

Σύσκεψη εκπροσώπων των συλλόγων επαγγελματιών αλιέων Π.Ε. Φλώρινας με τον Αντιπεριφερειάρχη Φλώρινας

Δελτία Τύπου Ενημέρωση Πολιτών

Σύσκεψη εκπροσώπων των συλλόγων επαγγελματιών αλιέων Π.Ε. Φλώρινας

με τον Αντιπεριφερειάρχη Φλώρινας Σωτήρη Βόσδου

 

Σύσκεψη με εκπροσώπους των συλλόγων επαγγελματιών αλιέων της Π.Ε. Φλώρινας είχε ο Αντιπεριφερειάρχης Φλώρινας Σωτήρης Βόσδου, την Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου 2023.

Κατά τη διάρκεια της σύσκεψης συζητήθηκαν προβλήματα και ανάγκες που αντιμετωπίζει ο κλάδος στην περιοχή μας, η οποία διαθέτει έξι φυσικές λίμνες, σπάνιας ομορφιάς και υψηλής οικολογικής σημασίας.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε ενόψει της αναμενόμενης πρόσκλησης για το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Αλιείας, Υδατοκαλλιέργειας και Θάλασσας 2021-2027,  στο πλαίσιο της Ενιαίας Αλιευτικής Ζώνης στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας.

Η Διεύθυνση Αγροτικής Ανάπτυξης της Π.Ε. Φλώρινας ενημέρωσε τους εκπροσώπους για τις διαδικασίες που πρέπει να ακολουθήσουν, προκειμένου να ανανεώσουν τις επαγγελματικές τους άδειες.

Στη σύσκεψη συμμετείχαν οι εκπρόσωποι των συλλόγων επαγγελματιών αλιέων της Π.Ε. Φλώρινας Γιώργος Μεδίτσκος, Γιάννης Μεδίτσκος, Βασίλης Σιδηράς, Αθανάσιος Κόλτσης, Γιώργος Κάπτης και Μιχάλης Παπαδόπουλος, ο Διευθυντής Αγροτικής Οικονομίας Π.Ε. Φλώρινας Στέφανος Ιωαννίδης, η γεωπόνος Ναταλία Σεχίδου και ο ιχθυολόγος Θωμάς Βαρβέρης.

Κοινοποιήστε: FacebooktwitterpinterestmailFacebooktwitterpinterestmail