Συνεχίζονται οι εκλογές για την ανάδειξη λαϊκών μελών στις επιτροπές αναδασμού στις τοπικές κοινότητες της Π.Ε. Φλώρινας

Δελτία Τύπου Ενημέρωση Πολιτών
Μετά την επιτυχή ολοκλήρωση της διαδικασίας στην Τοπική Κοινότητας Περάσματος, εκλογές για την ανάδειξη λαϊκών μελών της επιτροπής εμπειρογνωμόνων και της επιτροπής αναδασμού πραγματοποιήθηκαν την Τετάρτη 19 Απριλίου και στην Τοπική Κοινότητα Αρμενοχωρίου, παρουσία του Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Φλώρινας κ. Στέφανου Μπίρου, του Αντιπεριφερειάρχη Ενέργειας, Περιβάλλοντος και Μεταφορών Δ. Μακεδονίας κ. Κων/νου Γέρου και υπηρεσιακών παραγόντων της Π.Ε. Φλώρινας.

Όπως δήλωσε ο κ. Μπίρος: “O αναδασμός αποτελεί κορυφαία διαδικασία με πολλαπλά οφέλη για τις εμπλεκόμενες τοπικές κοινότητες αλλά και την αγροτική οικονομία της περιοχής γενικότερα. Η περιφερειακή αρχή έχει εγκρίνει τη δαπάνη για την υλοποίηση του αναδασμού στις τοπικές κοινότητες Περάσματος, Αρμενοχωρίου και Σκοπιάς, ύψους περίπου 978.000 ευρώ. Πιστεύουμε ότι μέσα στα επόμενα δυόμιση χρόνια το έργο θα ολοκληρωθεί, ενώ στόχος μας είναι να υλοποιηθούν και τα παράλληλα έργα αναδασμού. Εμείς θα παρακολουθούμε στενά τις διαδικασίες ώστε να διασφαλιστεί η νομιμότητα με κάθε κόστος. Η παρούσα περιφερειακή αρχή έχει την πολιτική βούληση να υλοποιήσει το συγκεκριμένο έργο, είτε το θέλουν κάποιοι, είτε όχι. Εν έτει 2017, σε μια εποχή βαθιάς κρίσης και ενώ τα γεγονότα τρέχουν με ιλιγγιώδεις ρυθμούς, εμείς δεν μπορούμε να μένουμε πίσω. Πρέπει λοιπόν να προχωρήσουμε συντεταγμένα, ώστε να μην υπάρχουν προβλήματα.”
Τη Δευτέρα θα πραγματοποιηθούν οι αντίστοιχες εκλογές στην Τοπική Κοινότητα Σκοπιάς.
Για βίντεο πατήστε εδώ.
Κοινοποιήστε: FacebooktwitterpinterestmailFacebooktwitterpinterestmail