Συνάντηση του Αντιπεριφερειάρχη Φλώρινας με κλιμάκιο του ΚΙΝΑΛ-ΠΑΣΟΚ

Συνάντηση του Αντιπεριφερειάρχη Φλώρινας με κλιμάκιο του ΚΙΝΑΛ-ΠΑΣΟΚ

Δελτία Τύπου Ενημέρωση Πολιτών

Συνάντηση του Αντιπεριφερειάρχη Φλώρινας με κλιμάκιο του ΚΙΝΑΛ-ΠΑΣΟΚ

Τον Αντιπεριφερειάρχη Φλώρινας Σωτήριο Βόσδου επισκέφτηκε την Παρασκευή 14 Ιανουαρίου 2022, κλιμάκιο του ΚΙΝΑΛ-ΠΑΣΟΚ με επικεφαλής τον βουλευτή Κιλκίς Γιώργο Φραγγίδη και το μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου του κόμματος Πάρι Κουκουλόπουλο, στο οποίο συμμετείχαν ακόμα τα μέλη της Νομαρχιακής Επιτροπής Φλώρινας Μιχαήλ Τσιώκας (αναπληρωτής Γραμματέας) και Νίκος Αρβανιτάκης, το μέλος της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής Χρήστος Ναούμ και το πολιτικό στέλεχος Λεωνίδας Καλυβιάνος.

Κατά τη συνάντηση ο Αντιπεριφερειάρχης ενημέρωσε το κλιμάκιο του ΚΙΝΑΛ-ΠΑΣΟΚ για τη διαμορφωθείσα κατάσταση μετά τον σεισμό της 9ης Ιανουαρίου 2022και τα έντονα καιρικά φαινόμενα(παγετός-χιονόπτωση) που έπληξαν ακολούθως τη περιοχή.

Επίσης, αναφέρθηκε στις έκτακτες συνεδριάσεις του Συντονιστικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας, υπό τον Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας Γεώργιο Κασαπίδη και στον συντονισμό όλων των εμπλεκόμενων φορέων, προκειμένου να αντιμετωπιστούν οι έκτακτες συνθήκες που διαμορφώθηκαν στην περιοχή.

Επισήμανε την κήρυξη των σεισμόπληκτων περιοχών της Περιφερειακής Ενότητας Φλώρινας σε κατάσταση Έκτακτης Ανάγκης, την οποία υπέγραψε ο Γενικός Γραμματέας Πολιτικής Προστασίας Βασίλειος Παπαγεωργίου,την Τρίτη 11 Ιανουαρίου 2022, με εισήγηση του Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας, κατόπιν αιτημάτων των Δημάρχων Φλώρινας, Αμυνταίου και Πρεσπών.

Ενημέρωση παρείχε επίσης, για την πορεία των ελέγχων των κτιρίων που διενεργήθηκαν από κλιμάκιο μηχανικών, οι οποίοι θα συνεχιστούν και τις επόμενες μέρες.

Κοινοποιήστε: FacebooktwitterpinterestmailFacebooktwitterpinterestmail