Συνάντηση με Δ.Σ. Επιμελητηρίου

Συνάντηση του Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Φλώρινας με το νέο Δ.Σ. του Επιμελητηρίου Φλώρινας

Δελτία Τύπου Ενημέρωση Πολιτών

Συνάντηση του Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Φλώρινας με το νέο Δ.Σ. του Επιμελητηρίου Φλώρινας

Συνάντηση με το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Επιμελητηρίου Φλώρινας πραγματοποίησε ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Φλώρινας κ. Στέφανος Μπίρος, την Τρίτη 23 Ιανουαρίου, στα γραφεία της Π.Ε. Φλώρινας. Παρόντες από πλευράς Επιμελητηρίου ήταν ο Πρόεδρος κ. Σάββας Σαπαλίδης, ο Α’ Αντιπρόεδρος κ. Αναστάσιος Καραμήτσος, ο Β’ Αντιπρόεδρος κ. Σιάτσικας Γρηγόριος και ο Γενικός Γραμματέας κ. Πραπαβέσης Μιχάλης.

Ο κ. Μπίρος καλωσόρισε τα μέλη του Δ.Σ. του Επιμελητηρίου τονίζοντας πως η επανεκλογή αποτελεί απόδειξη της εκτίμησης των επιχειρηματιών της Π.Ε. Φλώρινας στο πρόσωπο του προέδρου κ. Σαπαλίδη για την μέχρι σήμερα πορεία του Επιμελητηρίου και τις πρωτοβουλίες και δραστηριότητες που ανέπτυξε. Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά: “Ξέρω ότι το Επιμελητήριο συμβάλλει τα μέγιστα στην ανάπτυξη της εξωστρέφειας, την ανάδειξη των τοπικών προϊόντων και τη βελτίωση των υποδομών, ειδικότερα στη βιομηχανική περιοχή. Η Π.Ε. Φλώρινας θα βρίσκεται δίπλα σας σε κάθε προσπάθεια που κάνετε, με στόχο τη στήριξη και αναβάθμιση της επιχειρηματικότητας και της τοπικής οικονομίας.”

Ο κ. Σαπαλίδης ευχαρίστησε τον Αντιπεριφερειάρχη για τη μέχρι σήμερα άριστη συνεργασία, εκφράζοντας παράλληλα τη βεβαιότητα ότι η περιφερειακή αρχή θα συνεχίσει το γόνιμο και εποικοδομητικό της έργο και μετά τις επόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές. Αναφέρθηκε συνοπτικά στους βασικούς στόχους του Επιμελητηρίου κατά τη νέα θητεία, τονίζοντας πως η Περιφέρεια ήταν και θα είναι σημαντικός αρωγός στην προσπάθεια για την ανάδειξη της Π.Ε. Φλώρινας σε όλα τα επίπεδα, με στόχο η περιοχή μας να πάρει τη θέση που της αξίζει.

Βίντεο:

Κοινοποιήστε: FacebooktwitterpinterestmailFacebooktwitterpinterestmail