Νέο διοικητικό συμβούλιο Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας

Συγχαρητήριο μήνυμα του Αντιπεριφερειάρχη Φλώρινας στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας

Δελτία Τύπου Ενημέρωση Πολιτών

Με την ευκαιρία της ανάληψης των καθηκόντων του, το νέο Διοικητικό συμβούλιο του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, επισκέφτηκε τη Δευτέρα 20 Ιανουαρίου 2020, τον Αντιπεριφερειάρχη της Π.Ε. Φλώρινας, κ. Ιωάννη Κιοσέ, ο οποίος εξέφρασε τα θερμά του συγχαρητήρια και τις εγκάρδιες ευχές του, για καλή επιτυχία στο έργο τους.

Συγκεκριμένα, ο κ. Αντιπεριφερειάρχης απευθυνόμενος στα μέλη του Δ.Σ. επισήμανε ότι «σε μία εποχή πολύπλευρων προκλήσεων, η προώθηση δραστηριοτήτων στον ευαίσθητο τομέα της κοινωνικής πρόνοιας και κοινωνικής προστασίας της οικογένειας, της νεότητας και της παιδικής ηλικίας, καθίσταται αποστολή ύψιστης σημασίας.

Είμαι βέβαιος ότι η επιστημονική σας κατάρτιση, σε συνδυασμό με την ειλικρινή σας αφοσίωση στο καθήκον, αποτελούν εγγύηση για τη διασφάλιση των αξιών του κοινωνικού έργου, το οποίο αναλαμβάνετε.

Σας διαβεβαιώνω ότι η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας και η Π.Ε. Φλώρινας, θα σταθούν δίπλα σας, καθ΄ όλη τη διάρκεια της θητείας σας, προκειμένου να πετύχετε το έργο σας».

Κοινοποιήστε: FacebooktwitterpinterestmailFacebooktwitterpinterestmail