Κιοσές Ιωάννης

Συγχαρητήρια μηνύματα του Αντιπεριφερειάρχη Φλώρινας για επιτυχίες αθλητών – σωματείων

Δελτία Τύπου Ενημέρωση Πολιτών
Συγχαρητήριο Μήνυμα του Αντιπεριφερειάρχη Φλώρινας για τις Διακρίσεις των Αθλητών και Αθλητριών του Ο.ΞΙ.Φ.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Φλώρινας κ. Ιωάννης Κιοσές εξέδωσε το ακόλουθο μήνυμα, για τις διακρίσεις των αθλητών και αθλητριών του Ο.ΞΙ.Φ στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα της ηλικιακής κατηγορίας 13 ετών, που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα.

«Διαβιβάζουμε τα θερμά μας συγχαρητήρια στους αθλητές και τις αθλήτριες του Ο.ΞΙ.Φ για τις μεγάλες επιτυχίες αθλητών και αθλητριών στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα των μικρών ηλικιακών κατηγοριών, γεμίζοντας μας υπερηφάνεια και αισιοδοξία για το μέλλον.

Το πλήθος αυτό των διακρίσεων αντικατοπτρίζει τη συστηματική και αποτελεσματική δουλειά που πραγματοποιείται στα τμήματα του Ομίλου Ξιφασκίας Φλώρινας, ενισχύοντας την παράδοση που κατέχει το άθλημα στην περιοχή μας.

Επίσης, οφείλουμε να αποδώσουμε τα εύσημα στη Διοίκηση και το τεχνικό επιτελείο του Σωματείου, που με τη συστηματική δουλειά καθοδηγούν τα βήματα των παιδιών μας προς την επιτυχία, κάνοντας όλους μας βαθιά αισιόδοξους για το μέλλον».

Συγχαρητήριο Μήνυμα του Αντιπεριφερειάρχη Φλώρινας για τις Διακρίσεις των Αθλητών και Αθλητριών του  Α.Σ.Ε.Α. «ΣΑΡΙΣΕΣ»

Ο Αντιπεριφερειάρχης Φλώρινας κ. Ιωάννης Κιοσές εξέδωσε το ακόλουθο μήνυμα, για τις διακρίσεις των αθλητών και αθλητριών του Α.Σ.Ε.Α. «ΣΑΡΙΣΕΣ» στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης Παμπαίδων-Παγκορασίδων που διεξήχθη στην πόλη της Φλώρινας.

«Εκφράζουμε θερμά συγχαρητήρια στους αθλητές, τις αθλήτριες και τους συντελεστές του Α.Σ.Ε.Α. «ΣΑΡΙΣΕΣ», για τις διακρίσεις που σημείωσαν στα ατομικά και ομαδικά αγωνίσματα του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης Παμπαίδων – Παγκορασίδων και τους ευχαριστούμε για τα αισθήματα χαράς και υπερηφάνειας που μας προσέφεραν για πολλοστή φορά.

Τα τμήματα υποδομών του Α.Σ.Ε.Α. «ΣΑΡΙΣΕΣ» με επίπονη και συστηματική δουλειά, την προσήλωση στον στόχο, την αστείρευτη ενέργεια, το ομαδικό πνεύμα και το απροσπέλαστο ήθος, αποτελούν φωτεινό παράδειγμα για τους νέους και αναδεικνύουν το εύρος των δυνατοτήτων τους.

Άξιοι συγχαρητηρίων και οι ιθύνοντες του Σωματείου για την άριστη  οργάνωση και διεξαγωγή των αγώνων που φιλοξενήθηκαν στη Φλώρινα, αποδεικνύοντας ότι η πόλη μας μπορεί να αναλάβει τη διοργάνωση εκδηλώσεων υψηλού επιπέδου».

Συγχαρητήριο Μήνυμα του Αντιπεριφερειάρχη Φλώρινας για τις Διακρίσεις του Σ.Ο.Χ. Φλώρινας στο Πρωτάθλημα ΕΠ.Σ.ΜΑ.Θ

Ο Αντιπεριφερειάρχης Φλώρινας κ. Ιωάννης Κιοσές εξέδωσε το ακόλουθο μήνυμα, για τις διακρίσεις των αθλητριών του Συλλόγου Ορειβασίας Χιονοδρομίας Φλώρινας, Γεωργίας Δούκα και Αικατερίνης Σβάρνα στο Πρωτάθλημα ΕΠ.Σ.ΜΑ.Θ, που πραγματοποιήθηκε στην Κοινότητα Δροσοπηγής – Φλώρινας.

   «Η κατάκτηση της πρωτιάς από τις δύο νεαρές αθλήτριες του Συλλόγου Ορειβασίας Χιονοδρομιών Φλώρινας σε μια μεγάλη διοργάνωση, μας κάνει ιδιαίτερα υπερήφανους και μας διδάσκει ότι το ήθος, η αδιάλειπτη προσπάθεια και η αφοσίωση στη δουλειά αποτελούν πυξίδα για την επίτευξη των στόχων μας, παράλληλα μας υπενθυμίζει το καθήκον μας, να στεκόμαστε πλάι στους νέους ανθρώπους που αποτελούν την ελπίδα του τόπου μας.

Συγχαίρουμε τους ιθύνοντες του συλλόγου και όλους τους συντελεστές της εκδήλωσης, για το άριστο οργανωτικό αποτέλεσμα και την προσπάθεια ανάδειξης του τόπου μας ως προορισμό ποδηλατικού τουρισμού.

Επίσης, οφείλουμε να συγχαρούμε όλους τους συμμετέχοντες και τις συμμετέχουσες για τις ωραίες προσπάθειες που κατέβαλαν στον αγώνα, όπως και τους γονείς που συνοδεύουν τα παιδιά και καλλιεργούν τα ιδεώδη αθλητικού πνεύματος.

    Ευχόμαστε ανάλογες επιτυχίες και στο μέλλον!».

Συγχαρητήριο Μήνυμα του Αντιπεριφερειάρχη Φλώρινας στην Σ.Α.Λ. Φλώρινας

Με αφορμή την επιτυχημένη διοργάνωση αγώνων τοξοβολίας στο ΔΑΚ Φλώρινας από την Σ.Α.Λ. Φλώρινας, ο Αντιπεριφερειάρχης Φλώρινας κ. Ιωάννης Κιοσές εξέδωσε το ακόλουθο μήνυμα.

   «Χαιρετίζουμε την δυναμική επανεκκίνηση που πραγματοποίησε η Σκοπευτική Αθλητική Λέσχη Φλώρινας, με τη επιτυχημένη διοργάνωση αγώνων τοξοβολίας στο ΔΑΚ Φλώρινας, γεγονός που πιστοποιεί η μεγάλη συμμετοχή αθλητών από όλη την Ελλάδα.

Επίσης, συγχαίρουμε τους αθλητές και τις αθλήτριες του συλλόγου για τις  υψηλές τους επιδόσεις που πέτυχαν στη διοργάνωση, αφήνοντας υποσχέσεις για μεγάλες διακρίσεις στο προσεχές μέλλον.

Αναμφίβολα Διοίκηση και προπονητές της Σκοπευτικής Αθλητικής Λέσχης Φλώρινας, σε πείσμα των καιρών, συνεχίζουν δυναμικά τη διάδοση ενός Ολυμπιακού αγωνίσματος, που πέρα από τις ιστορικές του καταβολές, αποκτά μεγάλη δημοφιλία σε όλες τις ηλικιακές ομάδες.

  Θερμά συγχαρητήρια και πάλι σε όλη την αθλητική οικογένεια της Σκοπευτικής Αθλητικής Λέσχης Φλώρινας».

Συγχαρητήριο Μήνυμα του Αντιπεριφερειάρχη Φλώρινας για την Εκλογή του Νέου Δ.Σ. στην Ε.Π.Σ. Φλώρινας

Μετά τις πρόσφατες αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου στην Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Φλώρινας, ο Αντιπεριφερειάρχης Φλώρινας κ. Ιωάννης Κιοσές εξέδωσε το ακόλουθο μήνυμα.

   «Οφείλω να συγχαρώ το νεοεκλεγέν Διοικητικό Συμβούλιο της Ε.Π.Σ. Φλώρινας και τον κ. Κων/νο Αντωνιάδη για την επανεκλογή του στον προεδρικό θώκο.

   Με εφόδια την υπευθυνότητα και την εμπειρία, θα αντιμετωπίσετε αποτελεσματικά τις αντικειμενικές δυσκολίες που πλήττουν τα Σωματεία ποδοσφαίρου της Φλώρινας και παράλληλα θα αξιοποιήσετε τις νέες ευκαιρίες που θα αλλάξουν τα σημερινά δεδομένα.

   Είμαστε βέβαιοι ότι η Ε.Π.Σ. Φλώρινας θα συνεχίσει να συμβάλλει ουσιαστικά στην προαγωγή του αθλητικού ιδεώδους και της ευγενούς άμιλλας, αξίες απόλυτα συνυφασμένες με το ελληνικό “ευ αγωνίζεσθαι”.

Ευχές για δημιουργική και παραγωγική θητεία».

Κοινοποιήστε: FacebooktwitterpinterestmailFacebooktwitterpinterestmail