ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗ: Σε εξέλιξη η υποβολή αιτήσεων για στεγαστική συνδρομή στους σεισμόπληκτους της Π.Ε. Φλώρινας

Δελτία Τύπου Ενημέρωση Πολιτών
ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗ: Σε εξέλιξη η υποβολή αιτήσεων για στεγαστική συνδρομή στους σεισμόπληκτους της Π.Ε. Φλώρινας

Η Π.Ε. Φλώρινας ενημερώνει ότι βρίσκεται σε εξέλιξη η διαδικασία υποβολής των έγγραφων αιτήσεων των ενδιαφερόμενων-πληττόμενων προκειμένου να τύχουν στεγαστικής συνδρομής. Όπως έχουμε ενημερωθεί ήδη, συμπολίτες μας έχουν υποβάλλει σχετικές αιτήσεις.

Υπενθυμίζεται ότι οι ιδιοκτήτες των ακινήτων που υπέστησαν ζημιές από τον σεισμό, μπορούν να υποβάλλουν τις αιτήσεις τους στη Διεύθυνση Αποκατάστασης Επιπτώσεων Φυσικών Καταστροφών Βορείου Ελλάδος (Δ.Α.Ε.Φ.Κ. – Β.Ε.) η οποία στην συνέχεια θα πραγματοποιεί εκ νέου αυτοψία σε κάθε ακίνητο.

Οι αιτήσεις υποβάλλονται είτε από τον κάτοχο της πλήρους κυριότητας του ακινήτου είτε από τον επικαρπωτή ή από τον υψηλό κύριο ή τέλος από τον διαχειριστή (σε περίπτωση διηρημένης ιδιοκτησίας).

Οι παραπάνω αιτήσεις πρέπει να συνοδεύονται από τίτλους ιδιοκτησίας, οδοιπορικό σκαρίφημα (προκειμένου να εντοπίζεται το ακίνητο από την ΔΑΕΦΚ) και φωτογραφίες του πληγέντος ακινήτου. Στην συνέχεια η Υπηρεσία θα εκδίδει Έκθεση Αυτοψίας, από την οποία θα προκύπτει η δυνατότητα της υπαγωγής ή μη, στις ευνοϊκές ρυθμίσεις στεγαστικής συνδρομής.

Οι αιτήσεις με τα παραπάνω αναφερόμενα συνημμένα δικαιολογητικά, (σε έντυπη μορφή) αποστέλλονται ταχυδρομικά:

 

Διεύθυνση Αποκατάστασης Επιπτώσεων Φυσικών Καταστροφών Βορείου Ελλάδος

Δ.Α.Ε.Φ.Κ. – Β.Ε.

Ναυαρίνου 28

551 31 Καλαμαριά

Θεσσαλονίκη

Η προθεσμία για την υποβολή των αιτήσεων λήγει στις 03-09-2022.

Κοινοποιήστε: FacebooktwitterpinterestmailFacebooktwitterpinterestmail