Προσωρινή λειτουργία με εξ αποστάσεως μαθήματα από το Ωδείο Π.Ε. Φλώρινας

Γενικού Ενδιαφέροντος Ενημέρωση Πολιτών

Με βάση την απόφαση αναστολής λειτουργίας των δραστηριοτήτων πολιτιστικής εκπαίδευσης (ΚΥΑ 69863 και την ΚΥΑ 69919, όπως δημοσιεύτηκαν στα ΦΕΚ 4829-Β-02/11/2020 και 4831-Β-02/11/2020) και κατόπιν του διευκρινιστικού εγγράφου με θέμα «δυνατότητα διενέργειας μαθημάτων εξ αποστάσεως»  ΥΠΠΟΑ/ΓΔΣΠ/ΔΚΕ/621064/16600/4609/05-11-2020 που ακολούθησε, το Ωδείο Φλώρινας προσαρμόζει τη λειτουργία του στις προαναφερθείσες αποφάσεις και προβαίνει στη συνέχιση του συνόλου της εκπαιδευτικής διαδικασίας εξ αποστάσεως από τις 7 Νοεμβρίου έως 30 Νοεμβρίου 2020, μέχρι νεότερης ανακοίνωσης.

Αναλυτικές οδηγίες σε σχέση τον τρόπο λειτουργίας έχουν ήδη σταλεί με τη μορφή ηλεκτρονικής αλληλογραφίας σε γονείς και μαθητές.

Για τυχόν απορίες ή διευκρινήσεις ο κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να απευθυνθεί στην Γραμματεία του Ωδείου (ωράριο λειτουργίας: Δευτέρα ως Παρασκευή 11.00- 19.00).

Η εμπειρία της εξ αποστάσεως διδασκαλίας κατά την περίοδο Μαϊου-Ιουλίου βοηθά στην επίτευξη της επιτυχημένης λειτουργίας του Ωδείου και κατά την τρέχουσα περίοδο.

Η Διεύθυνση του Ωδείου επιθυμεί να ευχαριστήσει το διδακτικό και διοικητικό προσωπικό για τον ζήλο στην επίλυση των προβλημάτων και την υπευθυνότητα στην διατήρηση του υψηλού επιπέδου σπουδών στο πλαίσιο της εξ αποστάσεως εκπαιδευτικής διαδικασίας. Επίσης, τους γονείς των μαθητών μας για το εξαιρετικό πνεύμα συνεργασίας στο πλαίσιο των τρεχουσών συνθηκών και το Διοικητικό Συμβούλιο του Ωδείου υπό την προεδρία του Αντιπεριφερειάρχη κου Γιάννη Κιοσέ για την αμέριστη στήριξή του και την άμεση ανταπόκριση στα κάθε είδους προβλήματα που προκύπτουν.

 

Με εκτίμηση,

Ο Διευθυντής του Ωδείου Φλώρινας Π.Δ.Μ.

Βασίλειος Κίτσος

Ο Διευθυντής του Παραρτήματος Αμυνταίου

Γιάννης Παυλίδης

Κοινοποιήστε: FacebooktwitterpinterestmailFacebooktwitterpinterestmail