Πασχαλινές επισκέψεις του Αντιπεριφερειάρχη Φλώρινας Αθανάσιου Τάσκα και του Δημάρχου Φλώρινας Βασίλειου Γιαννάκη

Δελτία Τύπου Ενημέρωση Πολιτών

Πασχαλινές επισκέψεις του Αντιπεριφερειάρχη Φλώρινας Αθανάσιου Τάσκα και του Δημάρχου Φλώρινας Βασίλειου Γιαννάκη

Κοινές επισκέψεις, ενόψει της εορτής του Πάσχα, πραγματοποίησαν την Μ. Τρίτη και την Μ. Τετάρτη ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Φλώρινας κ. Αθανάσιος Τάσκας και ο Δήμαρχος Φλώρινας κ. Βασίλης Γιαννάκης, συνοδευόμενοι από Αντιδημάρχους και την Πρόεδρο της Κοινότητας Φλώρινας.

Την πρώτη ημέρα, αντάλλαξαν ευχές με τα μέλη του ΚΑΠΗ Δήμου Φλώρινας και τους ωφελούμενους και το προσωπικό του Κέντρου Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων (ΚΗΦΗ). Ακολούθησε επίσκεψη στο ΚΕΦΙΑΠ Φλώρινας, όπου τους υποδέχτηκε ο διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου Φλώρινας κ. Γιώργος Μάντσος, οι εργαζόμενοι και οι ωφελούμενοι του Κέντρου.

Την επόμενη μέρα, οι επισκέψεις ξεκίνησαν από τη λαϊκή αγορά για ανταλλαγή ευχών με παραγωγούς, πωλητές και πολίτες. Ακολούθησε επίσκεψη στο Γηροκομείο Φλώρινας και στον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Φλωρίνης, Πρεσπών και Εορδαίας κ.κ. Ειρηναίο.

Στη συνέχεια, βρέθηκαν στο Κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας Δυτικής Μακεδονίας, όπου προσέφεραν δώρα στα φιλοξενούμενα παιδιά, καθώς και στο προσωπικό και στα μέλη της διοίκησης.

Ακολούθησε το Νοσοκομείο Φλώρινας και οι επισκέψεις ολοκληρώθηκαν στο Τελωνείο και στο Φυλάκιο Νίκης, όπου αντάλλαξαν ευχές με τους αξιωματικούς και τους οπλίτες, παρουσία του Διοικητή του 1ου Συντάγματος Πεζικού, Συνταγματάρχη Στέφανου Δοξάκη.

 

Κοινοποιήστε: FacebooktwitterpinterestmailFacebooktwitterpinterestmail