Γέφυρα Μελίτης

Ολοκληρώνονται οι γέφυρες στις Τοπικές Κοινότητες Μελίτης και Νεοχωρακίου

Δελτία Τύπου Ενημέρωση Πολιτών

Τις εργασίες κατασκευής των γεφυρών στις Τοπικές Κοινότητες Μελίτης και Νεοχωρακίου επισκέφτηκε, την Πέμπτη 11 Οκτωβρίου, ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Φλώρινας κ. Στέφανος Μπίρος, συνοδευόμενος από τον Αντιπεριφερειάρχη Ενέργειας, Περιβάλλοντος και Μεταφορών κ. Κων/νο Γέρου και τον πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας Μελίτης κ. Γιώργο Γιαβράμη.

Πρόκειται για δύο σημαντικά έργα που αποτελούν πάγιο αίτημα των κατοίκων των δύο Τοπικών Κοινοτήτων εδώ και χρόνια και θα διευκολύνουν την πρόσβασή τους στις καλλιεργούμενες εκτάσεις τους αλλά και στις γειτονικές Τοπικές Κοινότητες.

Όπως δήλωσε ο κ. Μπίρος: “Για μας τα έργα αυτά, προϋπολογισμού 400.000 ευρώ, αποτελούν σημαία γιατί δείχνουν ότι η Περιφέρεια αγκαλιάζει την αγροτική οικονομία, παρέχοντας τη δυνατότητα ευκολότερης πρόσβασης των κατοίκων στις καλλιέργειές τους αλλά και στις γειτονικές Τοπικές Κοινότητες μέσω των αγροτικών δρόμων. Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι για την υλοποίηση των δύο γεφυρών, που έχουν προδιαγραφές Εγνατίας. Πλέον δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα τόσο στη διέλευση των αγροτικών μηχανημάτων όσο και στην αντιμετώπιση πλημμυρικών φαινομένων στα συγκεκριμένα σημεία.”

Από την πλευρά του, ο κ. Γιαβράμης τόνισε ότι με το συγκεκριμένο έργο λύνεται ένα πρόβλημα πολλών χρόνων που δυσκόλευε ιδιαίτερα τη διέλευση της κοίτης του ποταμού Γεροπόταμου. Όπως δήλωσε: “Για να περάσουμε τον ποταμό με τα ζώα πηγαίναμε μέχρι την Αχλάδα. Ευχαριστούμε πολύ την Περιφέρεια που ανταποκρίθηκε στο αίτημά μας. Το έργο αυτό θα πιάσει τόπο. Θα μπορούμε να πηγαίνουμε εύκολα στα χωράφια μας χωρίς κίνδυνο, ακόμα και όταν βρέχει, αλλά και στα γειτονικά χωριά.”

Βίντεο:

Για φωτογραφίες πατήστε εδώ.

Κοινοποιήστε: FacebooktwitterpinterestmailFacebooktwitterpinterestmail