Χιονοδρομικό Βίγλας Πισοδερίου

Ευχές του Αντιπεριφερειάρχη Φλώρινας στα μέλη της Ελληνικής αποστολής Νεφέλη και Χρήστο Τίτα, ενόψει των 24ων Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων

Δελτία Τύπου Ενημέρωση Πολιτών

Ευχές του Αντιπεριφερειάρχη Φλώρινας στα μέλη της Ελληνικής αποστολής Νεφέλη και Χρήστο Τίτα, ενόψει των 24ων Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων

Ο Αντιπεριφερειάρχης Φλώρινας Σωτήρης Βόσδου επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον συμπολίτη μας προπονητή Χιονοδρομίας Χρήστο Τίτα και τον συνεχάρη για την επιλογή της αθλήτριας του Αθλητικού Ομίλου Φλώρινας (Α.Ο.Φ.) Νεφέλης Τίτα να εκπροσωπήσει την χώρα μας στους 24ουςΧειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες, που θα διεξαχθούν στο Πεκίνο από 4 έως 20 Φεβρουαρίου 2022.

Ο Αντιπεριφερειάρχης ευχήθηκε να έχει τόσο η Νεφέλη όσο και όλη η Ελληνική αποστολή καλή επιτυχία στους κορυφαίους αυτούς αγώνες, καθώς και ο Χρήστος Τίτας αποτελεί στέλεχος της αποστολής, ως ομοσπονδιακός προπονητής. Του τόνισε επίσης, ότι η εμπειρία του, από τη συμμετοχή του ως αθλητή σε Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες αλλά και άλλες παγκόσμιες διοργανώσεις, αποτελούν πολύτιμο εφόδιο για την προετοιμασία των Ελλήνων χιονοδρόμων.

Δεσμεύτηκε επίσης, ότι η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας, η Περιφερειακή Ενότητα Φλώρινας και ο ίδιος προσωπικά θα σταθούν αρωγοί στην όλη δραστηριότητα των αθλητών, ώστε να επιτύχουν και άλλες διακρίσεις τιμώντας τα γαλανόλευκα χρώματα και τη Φλώρινα.

Λόγω των περιοριστικών μέτρων, και για την προστασία της αθλήτριας και του προπονητή, δεν πραγματοποιήθηκε δια ζώσης συνάντηση, προγραμματίστηκε δε να πραγματοποιηθεί αμέσως μετά την επιστροφή τους από την Κίνα.

Κοινοποιήστε: FacebooktwitterpinterestmailFacebooktwitterpinterestmail