Επίσκεψη κλιμακίου της Νέας Δημοκρατίας στην Π.Ε. Φλώρινας

Επίσκεψη κλιμακίου της Νέας Δημοκρατίας στην Π.Ε. Φλώρινας

Δελτία Τύπου Ενημέρωση Πολιτών

Επίσκεψη κλιμακίου της Νέας Δημοκρατίας στην Π.Ε. Φλώρινας

Τον Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Φλώρινας Αθανάσιο Τάσκα επισκέφτηκε την Τετάρτη 24 Απριλίου 2024, κλιμάκιο της Νέας Δημοκρατίας, με επικεφαλής τον αρμόδιο περιφερειάρχη για την τέλεση των εκλογών στη Δυτική Μακεδονία Δημήτρη Γεωργίκο.

Το κλιμάκιο απαρτίζονταν από τον Πρόεδρο της ΔΕΕΠ Φλώρινας Νίκο Ευαγγέλου, τον Πρόεδρο της ΔΗΜΤΟ Αμυνταίου Γιώργο Τσιρώνη, τον αναπληρωτή εκλογικό περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας Παναγιώτη Μυλωνά και τα μέλη της ΔΕΕΠ Παντελή Σαρίδη και Χαράλαμπο Μανιαδάκη.

Ο  εκλογικός περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Δημήτρης Γεωργίκος κατά τη διάρκεια της συνάντησης ενημερώθηκε, μεταξύ άλλων, από τον Αντιπεριφερειάρχη Φλώρινας για τη θετική έκβαση που έλαβε το ζήτημα της αποκατάστασης του οδικού δικτύου Π.Ε. Φλώρινας (ΕΟ Φλώρινα-Πρέσπες), ύστερα από την υπογραφή της σχετικής σύμβασης, τη Δευτέρα 22 Απριλίου 2024, από τον Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας Γιώργο Αμανατίδη. Καθώς και για τα χρονίζοντα ζητήματα που απασχολούν τους κατοίκους της περιοχής, όπως η κατασκευή κάθετου οδικού άξονα, το υψηλό κόστος του πετρελαίου θέρμανσης, η ενίσχυση του πρωτογενούς τομέα με την κατασκευή έργων υποδομής και η ενδυνάμωση του τουρισμού με την αποτελεσματικότερη διαχείριση των λιμνών και του ορεινού ανάγλυφου.

Ο κος Γεωργίκος τόνισε ότι η εδώ παρουσία του κλιμακίου έχει σκοπό να καταγράψει τις ανάγκες που παρουσιάζει η περιοχή της Φλώρινας, ώστε διαβαστούν κεντρικά και να εξευρεθούν οι καλύτερες δυνατές λύσεις.

Η συνάντηση ολοκληρώθηκε με την ανταλλαγή αναμνηστικών δώρων.

 

Επίσκεψη κλιμακίου της Νέας Δημοκρατίας στην Π.Ε. Φλώρινας

Κοινοποιήστε: FacebooktwitterpinterestmailFacebooktwitterpinterestmail