Ενημέρωση για τον αναδασμό Αγροκτήματος Νεοχωρακίου

Ανακοινώσεις Ενημέρωση Πολιτών

Ενημέρωση για τον αναδασμό Αγροκτήματος Νεοχωρακίου

Σε συνέχεια προηγούμενης ενημέρωσής μας που αφορούσε την ανάρτηση Διαγραμμάτων και Πινάκων του υπό εξέλιξη αναδασμού αγροκτήματος Νεοχωρακίου, στο πρώην Κοινοτικό Κατάστημα Τοπικής κοινότητας Νεοχωρακίου , ανάρτηση που θα διαρκέσει έως και την Τετάρτη 5-10-2022 , σας κάνουμε γνωστό ότι εκπρόσωπος της Αναδόχου Εταιρείας θα βρίσκεται και κάθε Τετάρτη απόγευμα από τις 16:00 μ.μ. έως και τις 20:30 μ.μ. στον ανωτέρω χώρο , για την  εξυπηρέτηση των κτηματιών που αδυνατούν να προσέλθουν πρωινές ώρες.

Συνεπώς οι κτηματίες του αναδασμού μπορούν να προσέρχονται ώστε να λάβουν γνώση των ακινήτων που συμπεριλαμβάνονται στον αναδασμό και να υποβάλουν , στην Επιτροπή Αναδασμού ,  τυχόν ενστάσεις τους για τα σύνορα, το εμβαδόν των αγροτεμαχίων τους, για τα δικαιώματά τους σε αυτά ή και για οποιαδήποτε εγγραφή στον Κτηματολογικό Πίνακα και το Διάγραμμα που να αφορά τα δικά τους ακίνητα.

Οι ενστάσεις θα κατατίθενται στον εκπρόσωπο της Αναδόχου Εταιρείας που θα βρίσκεται τις εργάσιμες ημέρες και από τις 09:00 π.μ. έως τις 14:00 μ.μ. στο πρώην Κοινοτικό Κατάστημα της Τοπικής Κοινότητας Νεοχωρακίου, επιπλέον δε και κάθε Τετάρτη απόγευμα από τις 16:00 μ.μ έως και τις 20:30 μ.μ. , με καταληκτική ημερομηνία  την Τετάρτη 5-10-2022.

 

Ο  ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΝΑΔΑΣΜΟΥ  

ΚΟΡΔΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

Κοινοποιήστε: FacebooktwitterpinterestmailFacebooktwitterpinterestmail