ΤΕΒΑ

Ενημέρωση για τη διανομή προϊόντων στους δικαιούχους του προγράμματος ΤΕΒΑ

Ανακοινώσεις Ενημέρωση Πολιτών

Η Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας & Κοινωνικής Μέριμνας της Περιφερειακής Ενότητας Φλώρινας, στα πλαίσια υλοποίησης του προγράμματος «Επισιτιστικής και βασικής υλικής συνδρομής, από το ταμείο Ευρωπαϊκής βοήθειας για τους απόρους» (ΤΕΒΑ/FEAD), θα παραλάβει στις 21/11/2018 ημέρα της εβδομάδας Τετάρτη τα ακόλουθα προϊόντα: Τυρί φέτα(400γρ), Αλεύρι σίτου(1κγ), Ψωμί τοστ (340γρ), Αυγά (συσκευασία 6 τεμ.), Γραβιέρα(250γρ), Δημητριακά(500γρ), Κρέας Μοσχάρι(500γρ), Κρέας Χοιρινό(500γρ),    τα οποία και θα διανείμει μέσω των κοινωνικών εταίρων της Κοινωνικής Σύμπραξης Π.Ε. Φλώρινας, στους ωφελούμενους του προγράμματος των ΤΕΒΑ-ΚΕΑ.

Σας ενημερώνουμε ότι την  Πέμπτη 22 & Παρασκευή 23 Νοεμβρίου 2018 τις ώρες 09:00 π.μ. με 14:00 μ.μ, η Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Φλώρινας σε συνεργασία με Δήμο Φλώρινας και την Ιερά Μητρόπολη Φλώρινας θα προβεί στη διανομή, στο χώρο των ψυγείων της Αγροτικής Ένωσης Φλώρινας.

Ο Δήμος Αμυνταίου την Πέμπτη 22 & Παρασκευή 23 Νοεμβρίου 2018 και τις ώρες 09:00 π.μ. με 15:00 μ.μ, θα προβεί στη διανομή προϊόντων στο ισόγειο χώρου  του Δημαρχείου.

Ο Δήμος Πρεσπών την Πέμπτη 22 & Παρασκευή 23 Νοεμβρίου 2018τις ώρες 09:00 π.μ. με 14:00 μ.μ, στο χώρο του Δημαρχείου.

Οι ωφελούμενοι του προγράμματος ΤΕΒΑ-ΚΕΑ, παρακαλούνται να έχουν στραμμένη την προσοχή τους στο κινητό τηλέφωνο που έχουν δηλώσει για επικοινωνία διότι θα τους αποσταλεί μήνυμα για την ώρα και το σημείο παραλαβής των προϊόντων τους.

Επίσης παρακαλούνται  για διευκόλυνση τους να έχουν κατά την παραλαβή των προϊόντων το ΑΜΚΑ τους & την ταυτότητα τους, καθώς και για την παραλαβή προϊόντων άλλων ατόμων που δεν μπορούν να προσέλθουν απαιτείτε να έχουν μαζί τους  απαραίτητα πρόσφατη εξουσιοδότηση όπου και θα αναγράφεται το ΑΜΚΑ του ενδιαφερόμενου.

Κοινοποιήστε: FacebooktwitterpinterestmailFacebooktwitterpinterestmail