Δημοπρατείται Έργο Αντιπλημμυρικής Προστασίας της Π.Ε. Φλώρινας

Δελτία Τύπου Ενημέρωση Πολιτών

Δημοπρατείται Έργο Αντιπλημμυρικής Προστασίας της Π.Ε. Φλώρινας

Mε απόφαση της 44ης Συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, την Τρίτη 23 Αυγούστου 2022,  εγκρίθηκαν οι όροι διακήρυξης και δημοπράτησης του έργου «Καθαρισμός ρεμάτων, συντήρηση και αποκατάσταση υφιστάμενων αντιπλημμυρικών έργων στα πλαίσια της αντιπλημμυρικής προστασίας της Περιφερειακής Ενότητας Φλώρινας», προϋπολογισμού δαπάνης # 2.500.000,00 € #.

Το έργο προβλέπει την επέμβαση σε 63 επιλεγμένα σημεία, τόσο στην περιοχή της Φλώρινας (50) όσο και στην περιοχή του Αμυνταίου (13), η επιλογή των οποίων προέκυψε κατόπιν διαδικασίας συλλογής στοιχείων σε συνεργασία με τους Δήμους και τις Τοπικές Κοινότητες και πραγματοποίησης αυτοψιών σε ρέματα στην περιοχή αρμοδιότητας της Π.Ε. Φλώρινας.

Με το υπό δημοπράτηση έργο θα πραγματοποιηθούν παρεμβάσεις τόσο στα σημεία που, όπως αναφέρεται και παραπάνω, έχουν χαρακτηριστεί ως επικίνδυνα, αλλά και παρεμβάσεις σε περιπτώσεις που στην πορεία υλοποίησης του έργου θα κριθούν ως επείγουσες.

Επίσης, με απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής στην ίδια συνεδρίαση συγκροτήθηκε η Επιτροπή Διαγωνισμού Δημοπράτησης του έργου.

Κοινοποιήστε: FacebooktwitterpinterestmailFacebooktwitterpinterestmail