Κενές θέσεις φαρμακείων στην Π.Ε. Φλώρινας – δικαιολογητικά (Δεκέμβριος 2020)

Κενές θέσεις φαρμακείων στην Π.Ε. Φλώρινας – δικαιολογητικά (Δεκέμβριος 2020) Οι αιτήσεις για ίδρυση φαρμακείου υποβάλλονται κατά το χρονικό διάστημα από 1-2-2021 έως 15-2-2021 ηλεκτρονικά στο email: d.dykm@florina.pdm.gov.gr και σε περίπτωση αδυναμίας  ιδιοχείρως από τον ενδιαφερόμενο στα γραφεία της Δ/νσης Δημόσιας Υγείας & Κοινωνικής Μέριμνας Π.Ε. Φλώρινας, Διοικητήριο, Πτολεμαίων 1, 4ος όροφος. Κοινοποιήστε:

Continue Reading
Σύσκεψη για χωροταξικό σχεδιασμό ΠΔΜ

Σύσκεψη επικαιροποίησης του Περιφερειακού Πλαισίου Χωροταξικού Σχεδιασμού και Αειφόρου Ανάπτυξης της Π.Δ.Μ.

Σύσκεψη πραγματοποιήθηκε σήμερα Δευτέρα 18 Ιανουαρίου 2021 στο γραφείο του Αντιπεριφερειάρχη Φλώρινας, μεταξύ του Αντιπεριφερειάρχη Φλώρινας κ. Ιωάννη Κιοσέ και των Δημάρχων Φλώρινας, Αμυνταίου και Πρεσπών, κυρίων Βασίλειου Γιαννάκη, Άνθιμου Μπιτάκη και Παναγιώτη Πασχαλίδη αντίστοιχα, με θέμα την επικαιροποίηση του περιφερειακού πλαισίου χωροταξικού σχεδιασμού και αειφόρου ανάπτυξης της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας. Κοινοποιήστε:

Continue Reading

Διακήρυξη διαδικασίας επιλογής αναδόχου εκπόνησης μελέτης «Μελέτη αναδασμού αγροκτήματος Αρμενοχωρίου Π.Ε. Φλώρινας»

Η Περιφέρεια ∆υτικής Μακεδονίας διακηρύσσει ανοικτή διαδικασία για την επιλογή αναδόχου για την εκπόνηση της μελέτης: «Μελέτη αναδασμού αγροκτήματος Αρμενοχωρίου Π.Ε. Φλώρινας» εκτιμώμενης αξίας 337.670,36 Ευρώ (πλέον Φ.Π.Α. 24%). Κοινοποιήστε:

Continue Reading
Κιοσές Ιωάννης

Το μήνυμα του Αντιπεριφερειάρχη Φλώρινας για την επανεκκίνηση του λιανεμπορίου

Ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Φλώρινας κ. Ιωάννης Κιοσές, με αφορμή την σημερινή ημέρα, Δευτέρα 18 Ιανουαρίου 2021, επανεκκίνησης του λιανεμπορίου, εξέδωσε το παρακάτω μήνυμα. Κοινοποιήστε:

Continue Reading