Σύσκεψη για την αιφνίδια αλλαγή των ζωνών εντοπιότητας για τους δημότες των πληττόμενων οικισμών της Π.Ε. Φλώρινας

Έκτακτη σύσκεψη με κεντρικό θέμα την αιφνίδια υποβίβαση στη Β’ ζώνη εντοπιότητας των δημοτών των τοπικών κοινοτήτων Αχλάδας, Σκοπού και Αναργύρων μετά την ανακοίνωση για την πρόσληψη έκτακτου προσωπικού σε λιγνιτωρυχεία της ΔΕΗ πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 7 Ιουνίου στα γραφεία της Π.Ε. Φλώρινας. Κοινοποιήστε:

Continue Reading

Συνάντηση αντιπροσωπείας του προεδρείου της ΓΣΕΒΕΕ με τον Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Φλώρινας

Αντιπροσωπεία του προεδρείου της ΓΣΕΒΕΕ με τον πρόεδρο της ΓΣΕΒΕΕ κ. Γιώργο Καββαθά και τον Αντιπρόεδρο της ΓΣΕΒΕΕ κ. Ιωάννη Παπαργύρη συναντήθηκε την Τρίτη 7 Ιουνίου με τον Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Φλώρινας κ. Στέφανο Μπίρο στα γραφεία της Π.Ε. Φλώρινας. Στη συνάντηση παραβρέθηκαν η Αντιπεριφερειάρχης Ενέργειας, Περιβάλλοντος και Μεταφορών κ. Ελισάβετ Παναγιωτίδου και ο πρόεδρος του […]

Continue Reading

Αφιέρωμα στη μουσική κινηματογράφου από το Ωδείο Φλώρινας

Το Ωδείο Φλώρινας Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας και η Λέσχη Πολιτισμού Φλώρινας συνδιοργανώνουν ένα 2ο αφιέρωμα στη μουσική του κινηματόγραφου. Μουσικά σύνολα μαθητών και καθηγητών του Ωδείου θα ερμηνεύσουν υπέροχες μελωδίες από ταινίες μεγάλων δημιουργών, με παράλληλη προβολή αποσπασμάτων των ταινιών. Κοινοποιήστε:

Continue Reading