Διανομή προϊόντων για ωφελούμενους του προγράμματος «Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής» του ΤΕΒΑ

Η Περιφερειακή Ενότητα Φλώρινας και Ιερά Μητρόπολη Φλώρινας ανακοινώνει ότι στις 25 & 26/05/2016 τις ημέρες Πέμπτη και Παρασκευή και μόνο και τις ώρες 10:00 π.μ. έως 14:00 μ.μ. θα πραγματοποιηθεί διανομή προϊόντων στο προαύλιο χώρο του Ναού της Αγίας Παρασκευής στους ωφελούμενους του προγράμματος «Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής» του ΤΕΒΑ. Κοινοποιήστε:

Continue Reading

Παράδοση φράγματος Τριανταφυλλιάς και οδικού άξονα “Φλώρινας-Νικης”

Παράδοση φράγματος Τριανταφυλλιάς και οδικού άξονα “Φλώρινας-Νικης” Για το βίντεο από την τελετή παράδοσης του φράγματος Τριανταφυλλιάς πατήστε εδώ. Για το βίντεο από την τελετή παράδοσης του τμήματος “Φλώρινα – Νίκη” πατήστε εδώ. Κοινοποιήστε:

Continue Reading

Διευκρίνηση αναφορικά με την παράδοση του φράγματος Τριανταφυλλιάς και την παράδοση σε κυκλοφορία του δρόμου “Φλώρινα – Νίκη”

Προς αποσαφήνιση και αποκατάσταση του δικαίου αναφορικά με την παράδοση του φράγματος Τριανταφυλλιάς και την παράδοση σε κυκλοφορία του δρόμου “Φλώρινα – Νίκη”, η Π.Ε. Φλώρινας σας ενημερώνει ότι:   Δεν ήταν υπεύθυνη για τη διοργάνωση των τελετών παράδοσης των έργων στους Γενικούς Γραμματείς του Υπουργείου Υποδομών. Συμμετείχε στις εκδηλώσεις ως θεσμός, με τη λογική […]

Continue Reading