Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για προμήθεια ψυχρής ασφάλτου

Η Π.Ε. ανακοινώνει ότι προτίθεται να προβεί σε διαδικασία απευθείας ανάθεσης μετά από συλλογή και αξιολόγηση οικονομικών προσφορών με κριτήριο κατακύρωσης τη χαμηλότερη τιμή, για την «Προμήθεια ψυχρής ασφάλτου» και συγκεκριμένα ποσότητα 1.462 πλαστικών δοχείων των 25 Kg για εργασίες επούλωσης λάκκων σε σημεία του Εθνικού – Επαρχιακού Οδικού Δικτύου Ν. Φλώρινας. Κοινοποιήστε:

Continue Reading

Ενημέρωση για παράδοση φράγματος Τριανταφυλλιάς & τμήματος “Φλώρινα – Νίκη” του Αυτοκινητόδρομου Α27

Η Π.Ε. Φλώρινας σας κάνει γνωστό ότι την Πέμπτη 19 Μαΐου και ώρα 15:00 μ.μ. θα πραγματοποιηθεί παράδοση του έργου του φράγματος Τριανταφυλλιάς στον χώρο του φράγματος. Θα ακολουθήσει την Παρασκευή 20 Μαΐου και ώρα 11:30 π.μ. παράδοση σε κυκλοφορία του τμήματος “Φλώρινα – Νίκη” του Αυτοκινητόδρομου Α27 και Κάθετου Άξονα της Εγνατίας Οδού “Κοζάνη – Πτολεμαΐδα – Φλώρινα – Νίκη”, στον ανισόπεδο […]

Continue Reading
Ημέρα μνήμης Γενοκτονίας Ελλήνων του Πόντου

Πρόγραμμα εκδηλώσεων για την Ημέρα Μνήμης της Γενοκτονιας των Ελλήνων του Πόντου

Σύμφωνα με το Ν.2193 / 1994 (ΦΕΚ 32 / Α / 94)  καθιερώθηκε η 19η Μαΐου ως ημέρα μνήμης της Γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου. Με το Π. Δ. 99 / 1994 (ΦΕΚ 78/Α/1994) έχει καθοριστεί με λεπτομέρεια το περιεχόμενο των εκδηλώσεων της ημέρας αυτής. Κοινοποιήστε:

Continue Reading