Χαιρετισμός Αντιπεριφερειάρχη στα εγκαίνια του παραδοσιακού νερόμυλου του Αγ. Γερμανού

Δελτία Τύπου Ενημέρωση Πολιτών

Στα εγκαίνια του παραδοσιακού νερόμυλου του Αγίου Γερμανού Πρεσπών παραβρέθηκε ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Φλώρινας κ. Στέφανος Μπίρος την Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου.

Κατά τον χαιρετισμό του, ο κ. Μπίρος είπε αναλυτικά τα εξής:

«Είναι ιδιαίτερα σημαντικό προσπάθειες που αναδεικνύουν τον πολιτισμό και την παραγωγική διαδικασία που ακολουθούνταν κατά τα προηγούμενα χρόνια να αναζωπυρώνονται, ειδικά σε μια πολύ όμορφη περιοχή με σημαντική ιστορία όπως είναι η Πρέσπα.

Θέλω να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου τους χορηγούς που στήριξαν αυτό το εγχείρημα. Θέλω να συγχαρώ επίσης όσους συνέλαβαν και υλοποίησαν αυτήν την ιδέα. Ίσως αυτός ο νερόμυλος να δώσει το έναυσμα ώστε να δημιουργηθούν και άλλοι σε άλλες περιοχές του Δήμου Φλώρινας ή της Περιφέρειας Δ. Μακεδονίας.

Πρέπει να στηρίζουμε τέτοιες πρωτοβουλίες και δράσεις. Ως Π.Ε. Φλώρινας θα υποστηρίξουμε κάθε τέτοια προσπάθεια που αναδεικνύει τον πολιτισμό μας.

Σήμερα η παρουσία όλου αυτού του κόσμου δείχνει ότι αυτή η πρωτοβουλία έχει και αξία αλλά και δυναμική. Συγχαρητήρια σε όλους τους συντελεστές αυτού του σημαντικού έργου.»_

 

Βίντεο από τον χαιρετισμό στην ηλεκτρονική διεύθυνση:

Κοινοποιήστε: FacebooktwitterpinterestmailFacebooktwitterpinterestmail