Συνάντηση με εκπροσώπους ΣΕΓΑΣ και ΓΕΦ ενόψει του 15ου Βαλκανικού Πρωταθλήματος Βάδην

Δελτία Τύπου Ενημέρωση Πολιτών

Συνάντηση με εκπροσώπους του ΣΕΓΑΣ και της ΓΕΦ πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της Π.Ε. Φλώρινας τη Δευτέρα 1 Φεβρουαρίου με στόχο τον προγραμματισμό και τον σχεδιασμό του 15ου Βαλκανικού Πρωταθλήματος Βάδην που θα διεξαχθεί στη Φλώρινα στις 16 Απριλίου 2016.

Στη συνάντηση παραβρέθηκαν οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι κ.κ. Γιώργος Αντωνιάδης και Κώστας Γέρου, ο Αντιδήμαρχος Δήμου Φλώρινας κ. Άρης Αριστείδου, ο Πρόεδρος Κριτών Κλασικού Αθλητισμού Δ. Μακεδονίας και Εθνικός Κριτής Βάδην κ. Κωνσταντίνος Ντίκος,, εκ μέρους του ΣΕΓΑΣ ο Πρόεδρος Επιτροπής Αγώνων ΣΕΓΑΣ και Πρόεδος της Κεντρικής Επιτροπής Κριτών ΣΕΓΑΣ κ. Αθανάσιος Ράπτης και ο Τεχνικός Σύμβουλος ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Δ. Μακεδονίας κ. Αθανάσιος Ελευθεριάδης, εκ μέρους της ΓΕΦ η Πρόεδρος κ. Χαρίκλεια Νεδέλκου, η Αντιπρόεδρος κ. Ελένη Πλούσκα και η Γραμματέας κ. Ρούλα Μπάντη-Νομικού, καθώς και υπηρεσιακοί παράγοντες της Π.Ε. Φλώρινας.

Η ανάληψη των αγώνων από την πόλη της Φλώρινας αποτελεί μεγάλη πρόκληση και γεγονός εξαιρετικής σημασίας, δεδομένου ότι η διοργάνωση είναι διεθνής και οι επιδόσεις των αθλητών υπολογίζονται στην παγκόσμια κατάταξη.

Κοινοποιήστε: FacebooktwitterpinterestmailFacebooktwitterpinterestmail