Τρακτέρ

Ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Φλώρινας στο μπλόκο των αγροτών στο Αντίγονο

Δελτία Τύπου Ενημέρωση Πολιτών

Ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Φλώρινας στο μπλόκο των αγροτών στο Αντίγονο

Στο μπλόκο των αγροτών στον κόμβο του Αντιγόνου βρέθηκαν ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Φλώρινας Θανάσης Τάσκας και ο Αντιπεριφερειάρχη Πολιτικής Προστασίας και Κλιματικής Κρίσης ΠΔΜ Γιάννης Κιοσές.

Στην πολύωρη παρουσία που είχαν με τους αγρότες συζητήθηκαν τα προβλήματα των αγροτών, παράλληλα ενημέρωσαν του αγρότες για την πολιτική που ακολουθεί η παρούσα Περιφερειακή Αρχή, δίνοντας προτεραιότητα στην ανάπτυξη του πρωτογενή με την υλοποίηση έργων αναδασμού, αρδευτικών και δημιουργίας Τοπικών Οργανισμών Εγγείων Βελτιώσεων (Τ.Ο.Ε.Β.).

Ο κ. Τάσκας διαβεβαίωσε τους αγρότες ότι είναι πάντα στο πλευρό τους για την επίλυση των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν. Επίσης τόνισε οτι αυτή η Περιφερειακή Αρχή με Περιφερειάρχη τον Γιώργο Αμανατίδη είναι η μοναδική που υιοθέτησε με απόφαση του Περιφερειακού Συμβουλίου τα αιτήματα των αγροτών της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας.

Κοινοποιήστε: FacebooktwitterpinterestmailFacebooktwitterpinterestmail