Στις 05 Ιουλίου 2018 , η Καταβολή του Διατροφικού Επιδόματος Νεφροπαθών & Μεταμοσχευμένων

Στις 05 Ιουλίου 2018 , η Καταβολή του Διατροφικού Επιδόματος Νεφροπαθών & Μεταμοσχευμένων Η Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας της Περιφερειακής Ενότητας Φλώρινας , σας ενημερώνει  ότι η καταβολή του Διατροφικού Επιδόματος Νεφροπαθών και Μεταμοσχευμένων, για το μήνα  Ιούνιο θα γίνει την Πέμπτη 05-07-2018. Κοινοποιήστε:

Continue Reading

Κατασκευή κυκλικού κόμβου στην Τ.Κ. Αμμοχωρίου

Η Δ/νση Τεχνικών Έργων Π.Ε. Φλώρινας προκηρύσσει συνοπτικό διαγωνισμό για την ανάθεση του έργου: “Κατασκευή κυκλικού κόμβου στην Τ.Κ. Αμμοχωρίου” με προϋπολογισμό 30.000,00 € με Φ.Π.Α. Κοινοποιήστε:

Continue Reading
Αναδασμοί Αμμοχωρίου-Σιταριάς

Ξεκίνησαν οι εργασίες για τους αναδασμούς στις Τ.Κ. Αμμοχωρίου και Σιταριάς

Ξεκίνησαν οι εργασίες για τους αναδασμούς στις Τ.Κ. Αμμοχωρίου και Σιταριάς Ολοκληρώθηκαν με επιτυχία οι διαγωνισμοί για τους αναδασμούς στις Τοπικές Κοινότητες Αμμοχωρίου και Σιταριάς, με ανάδοχο την εταιρεία ΓΕΩΑΝΑΛΥΣΗ Α.Ε. η οποία έχει ήδη ξεκινήσει τις σχετικές εργασίες. Την περασμένη εβδομάδα πραγματοποιήθηκαν συναντήσεις στις ανωτέρω Τοπικές Κοινότητες, παρουσία του Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Φλώρινας κ. Στέφανου […]

Continue Reading

Ηλεκτρονικός Ανοικτός Διαγωνισμός Μεταφοράς Μαθητών για σχολικό έτος 2018-2019 Π.Ε. Φλώρινας

Ηλεκτρονικός Ανοικτός Διαγωνισμός Μεταφοράς Μαθητών για σχολικό έτος 2018-2019 Π.Ε. Φλώρινας Ηλεκτρονικός Δημόσιος Ανοιχτός διεθνής μειοδοτικός διαγωνισμός για την ανάθεση υπηρεσιών μεταφοράς μαθητών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, χωρικής αρμοδιότητας Περιφερειακής Ενότητας Φλώρινας, για το σχολικό έτος 2018-2019, συνολικού προϋπολογισμού 2.323.209,94 ευρώ, συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α. Κοινοποιήστε:

Continue Reading