Συνάντηση με Αντωνιάδη Γιάννη (11-04-2018)

Συνάντηση του Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Φλώρινας με τον βουλευτή Φλώρινας Γιάννη Αντωνιάδη

Συνάντηση με τον βουλευτή Φλώρινας κ. Γιάννη Αντωνιάδη πραγματοποίησε την Τετάρτη 11 Απριλίου ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Φλώρινας κ. Στέφανος Μπίρος, παρουσία του Αντιπεριφερειάρχη Ενέργειας, Περιβάλλοντος και Μεταφορών Δ. Μακεδονίας κ. Κων/νου Γέρου, στα γραφεία της Π.Ε. Φλώρινας. Κοινοποιήστε:

Continue Reading
Europe Ditect Δυτικής Μακεδονίας

To Κέντρο Ευρωπαϊκής Πληροφόρησης – Europe Direct Δυτικής Μακεδονίας στη Φλώρινα για το 2018 – 2020

Ο Όμιλος Ενεργών Νέων Φλώρινας, ως φορέας υποδοχής του Europe Direct Δυτικής Μακεδονίας, ανήκει πλέον στη νέα γενιά Κέντρων Ευρωπαϊκής Πληροφόρησης Europe Direct για την περίοδο 2018 – 2020. Τα 17 Κέντρα Ευρωπαϊκής Πληροφόρησης Europe Direct στην Ελλάδα επιλέχθηκαν με βάση τις προδιαγραφές και τους κανόνες της πρόσκληση υποβολής προτάσεων για την επιλογή εταίρων για […]

Continue Reading

Εαρινό Πρόγραμμα 2018 εναερίων ρίψεων εμβολίων-δολωμάτων κατά της λύσσας, στην ΠΕ Φλώρινας, για τον εμβολιασμό της άγριας πανίδας (κυρίως των κόκκινων αλεπούδων)

Το Τμήμα Κτηνιατρικής της ΠΕ Φλώρινας ενημερώνει ότι: Στα πλαίσια του εαρινού προγράμματος καταπολέμησης της λύσσας 2018, θα πραγματοποιηθούν εναέριες ρίψεις εμβολίων-δολωμάτων κατά της λύσσας για τον εμβολιασμό της άγριας πανίδας (κυρίως των κόκκινων αλεπούδων), το χρονικό διάστημα 11/04/208-21/04/2018, στις παρακάτω αγροτικές και δασώδεις περιοχές της ΠΕ Φλώρινας: Κοινοποιήστε:

Continue Reading