Τροπτόλεμος

Σεμινάριο βραχείας εκπαίδευσης στον πρωτογενή τομέα με θέμα «Θερμοκηπιακές Καλλιέργειες»

Η Γενική Γραμματεία Δια Βίου Μάθησης και Νέας Γενιάς, Διεύθυνση Νέας Γενιάς σε συνεργασία με το Τμήμα Τεχνολόγων Γεωπόνων του Τεχνολογικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος Δυτικής Μακεδονίας στην προσπάθεια ενημέρωσης και υποστήριξης των νέων που θέλουν να δραστηριοποιηθούν στον πρωτογενή τομέα της παραγωγής ανακοινώνει την έναρξη ενός επιμορφωτικού σεμιναρίου βραχείας εκπαίδευσης (διάρκειας 50 ωρών), στα πλαίσια του […]

Continue Reading
Νομός Φλώρινας

Ημερίδα στο Αμύνταιο με θέμα “Το δίκτυο Αγρο-Μετεωρολογικών & Υδρολογικών Σταθμών της Περιφερειακής Ενότητας Φλώρινας στην υπηρεσία του αγροτικού κόσμου”

Ημερίδα στο Αμύνταιο με θέμα “Το δίκτυο Αγρο-Μετεωρολογικών & Υδρολογικών Σταθμών της Περιφερειακής Ενότητας Φλώρινας στην υπηρεσία του αγροτικού κόσμου” Η Ημερίδα θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 12 Μαρτίου 2018 και ώρα 12:00μ.μ. στο Πνευματικό Κέντρο Αμυνταίου. Κοινοποιήστε:

Continue Reading
Ανάκληση γεωργικού παρασκευάσματος

Ενημέρωση για περιστατικά δηλητηρίασης από γεωργικά φάρμακα

Από το Τμήμα Ποιοτικού και Φυτοϋγειονομικού Ελέγχου της Διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής της Π.Ε. Φλώρινας, ανακοινώνεται ότι στο διαδίκτυο έχει αναρτηθεί το υπ΄αρίθμ. 2125/30340/2-3-2018 (ΑΔΑ: 6ΒΩΝ4653ΠΓ-ΓΘ1) έγγραφο του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων με θέμα: “Ενημέρωση του κοινού, των κατόχων εγκρίσεων και των πωλητών γεωργικών φαρμάκων σχετικά με περιστατικά δηλητηρίασης από γεωργικά φάρμακα”. Κοινοποιήστε:

Continue Reading