Μπίρος

Ενημέρωση για τις πρόσφατες συναντήσεις του Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Φλώρινας στην Αθήνα

Στα αποτελέσματα των πρόσφατων συναντήσεων που πραγματοποίησε στην Αθήνα αναφέρθηκε ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Φλώρινας κ. Στέφανος Μπίρος. Κοινοποιήστε:

Continue Reading
Μεθοριακός σταθμός Λαιμού

Η συνεχής προσπάθεια του Περιφερειάρχη για αναβάθμιση του γεωστρατηγικού ρόλου της Δυτικής Μακεδονίας αποδίδει καρπούς- «Σε πείσμα όσων ορθώνουν τείχη, επιμένουμε στις συνέργειες των λαών»

Η συνεχής και συνεπής προσπάθεια του Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας Θ. Καρυπίδη για αναβάθμιση του γεωστρατηγικού ρόλου της Περιφέρειας αποδίδει καρπούς. Σε συνέχεια της πρόσφατης επίσκεψης του Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, το αίτημα για άνοιγμα του μεθοριακού σταθμού του Λαιμού Πρεσπών, μετά από 50 ολόκληρα χρόνια, γίνεται πράξη. Κοινοποιήστε:

Continue Reading

Στις 09 Νοεμβρίου 2017, η Καταβολή του Διατροφικού Επιδόματος Νεφροπαθών & Μεταμοσχευμένων

Στις 09 Νοεμβρίου 2017, η Καταβολή του Διατροφικού Επιδόματος Νεφροπαθών & Μεταμοσχευμένων Η Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας της Περιφερειακής Ενότητας Φλώρινας, σας ενημερώνει  ότι η καταβολή του Διατροφικού Επιδόματος Νεφροπαθών και Μεταμοσχευμένων, για το μήνα Οκτώβριο θα γίνει την Πέμπτη 09 Νοεμβρίου  2017. Κοινοποιήστε:

Continue Reading